Bergen Maraton - Prinsen tok løyperekorden

Alemayehu Sitotaw struttet av løpsstyrke lørdag formiddag. Upresset løp han inn til ny løyperekord.

Alemayehu er i slaget. Onsdag var han lett og leken på femkilometeren i Arnadalen. I dag var han dominant. Den nye rekorden i maratonkarusellen lyder på ca 2:35. Det er rundt to minutter bedre enn den forrige løyperekorden. Han så overbevisende ut da han steget ut på den andre runden, full av offensiv energi og kapasitet. Flott å se på.

Nancy Sommer vant kvinneklassen på halvmaraton. Knut Grove tok en joggerunde, men var svært forsiktig med hoften. Vår mann i Fana vet ikke om han fullførte. Trygve Andresen hadde en grei dag og frydet seg over at kroppen fungerte mer normalt igjen i dag, i motsetning til forrige halvmaraton for noen uker siden. Sluttresultatet til Trygve ble i dag ble ca 1:22:30.

Fra Haugesund kan vi fortelle at Jonas og Wenche Gjesdal har kjempet for Vareggfargene i Djupadalten. Hard vind greide ikke å hefte de to stiløperne. Jonas løp i mål på 34.21, men moren fikk 37.14. Antagelig løp sistnevnte kortløypen.

I Isdalen var det både treningiver og en blid duo som merket løypen til søndagens løpsgodbit. Les mer om 1. etappe til Blåmanen.

2011-10-22 15:58:19