Barns Green og Bamsen løper barbeint

Støtteapparatet skal til London for å teste ny innkvartering og løypen i Hyde Park. Sikre kilder kan også fortelle at Bamsen har startet oppkjøringen med å løpe barbeint.

Coach Andersen tar oppgaven som reiseadministrator for inspirasjonsturen på alvor. I løpet av juli vil han sjekke ny innkvartering i London. For å være på den sikre siden sender han også et knippe løpere til Last Friday Rum siste fredagen i juli. Høstens tur har avreise torsdag 28. oktober og retur mandag 31. oktober. Det blir tradisjonelt opplegg med 5 kilometer fredag, en høydare med Spurs mot QPR lørdag og halvmaratoneksamen i Barns Green søndag. Det er flere som allerede har kjøpt seg flybilletter. For å få full oversikt og grunnlag for påmelding til løp og hotel ber Andersen om deltagerregisrering. Bruk vedlagte skjema.

Bård "Bamsen" Lyngnes er den store utfordreren i Hyde Park når vi kommer til oktober. På spørsmål om hvor han står før sommeren og om han fortsatt er lett på foten, svarer Bamsen: "Pussig at du nevner dette med å være lett på foten. Var på barfotløpeseminar igår, og vi var en 20-30 stykker som luntet rundt i St James Park med minimalt med fottøy og prøvde å finne ut hvordan man kunne være lettest mulig på foten og finne et bærekraftig steg, ledet av barfotguruen Matt. Det handlet mye om høy frekvens og fjærlett berøring av underlaget. Se http://www.runandbecome.com/Visit/London/Workshops/Barefoot-Clinics og også videoklippene fra Barefoot Ted's presentasjon i slutten av mai (http://www.runandbecome.com/Visit/London)."

alt

alt

2011-06-23 09:33:05