Bare positivt og bare Walther

Det rapporteres positivt om trening fra alle fronter. Isdalen nærmer seg løpbar og klar for å ta imot langdistanseløpere.

 

Lørdagens økt i Fjellveien gikk helt etter plan. Mengden ble som foreskrevet i veileder og fra annet faglig hold. Underlaget var fast og fint. Treningsgruppen var offensiv og ristet av seg regnet. Pål Sulesund tar til seg moderne restitusjonsdrikk umiddelbart etter trening. Han virker å være på et trygt spor. Trener Trygve greide å gjennomføre både fotooppdrag for kondis.no og en tøff trening. Ypperlig!

Ungguttene er meget godt fornøyd med treningen sammen med raskingene i Bergens Turnforening. Innendørs på Slettebakken er forholdene prima og tilnærmingen en helt annen enn guttene er vant til fra Varegg. Walther kommer med sine beste råd og mener å spore fremgang allerede. Han jobber med "hands low, arms relaxed". Det er ett av de ti budene innen "championship running". Dessuten har Walter presisert at det er bare Walther (Odd og Hauge er unødvendig).

Er du interessert i å gå Walthers resultater litt etter i sømmene, kan det være en ide å studere Bergens Turnforenings "alle tiders prestasjoner, gutter 10 til 19 år."

2011-01-23 20:50:21