Åsaneløpet - helgens høydepunkt?

Søndag arrangerer Norna-Salhus Åsaneløpet. Arrangementet byr på flere distanser som alle har start og mål ved Åsane Senter.

Åsaneløpets barneløp er meget kjekt for løpslystne rekrutter. Femkilometeren har rykte på seg for å være en rask løype. Distansen bør derfor friste løpere som kjenner form etter gode stafettetapper. Halvmaraton er kanskje for de mer avanserte, og de med et solid grunnlag. Her antar vi at Prins Alemayehu vil være å finne i tet. En litt støl Nancy Sommer blir også å regne med på den lengste distansen søndag. Du kan lese mer om Åsaneløpet her.

Holmenkollstafetten arrangeres lørdag. Varegg stiller ikke lag denne gangen. Det er likevel Vareggløpere på plass i hovedstaden og flere av dem har fått krevende oppgaver.

Fast på helegprogrammet er kvalitetstreningen i Isdalen. Programmet for treningen er 1000m x 6 med pause på 1 minutt, deretter jogges det i 10 minutter før løperne avslutter med kombinasjonen (200 + 200jogg) x 5. Ingen dårlig økt for den som har mål litt lenger frem mot sommeren.

alt

John Arild Andersen sikter mot Kvasshovden 16. juli, og alt tyder på at han er i rute. Han blir neppe å se på Åsaneløpet. (Foto: kondis.no)

alt

Mye taler for at disse to bakkeløperne bruker Åsaneløpet til å få seg en rå gjennomkjøring før Ulriken Opp

2011-05-16 07:21:25