Andersens Adventløp - gavedryss

Lørdag 10. desember er det klart for den 10. utgaven av Andersens Adventløp. Værmeldingene er lovende og starten går klokken 14.00.

Varegg inviterer store og små til en klassisk runde på 6 kilometer. Løypen følger Fjellveien, Ole Irgensvei, Skansemyrsveien og Fjellveien tilbake til utgangspunktet. En variert løype som byr på mye av det beste i Fjellsiden nå i adventstiden. Det er utlevering av startnummer i Vareggs klubbhus fra klokken 13.00 løpsdagen. Det er ingen startavgift. Arrangøren oppfordrer deltakerne om å gi litt ekstra til Kirkens Bymisjon.

Vi setter også stor pris på alle som melder seg på i forkant. Det letter løpets administrasjon og vil medføre raskere resultatservice.

Alle som er registrert på startlisten innen lørdag klokken 11.00.00, er med på trekningen av et gavekort på Løplabbet. Påmelding til Andersens Adventløp kan du gjøre her.

Videre blir det gavedryss etter løpet. Silo Damsgårds ettertraktete almanakk for 2012 er på premiebordet. Fordelingsprisippene er basert både på prestasjon og lotteri.

Du finner mer informasjon om løype og løpshistorikken i høyre marg. Vel møtt til ypperlig trening i adventstiden!

2011-12-10 19:56:30