Varegg vant Kompisstafetten

Varegg stilte med hele 9 lag og preget stafetten fra start til mål.  


Kompisstafetten er en breddestafett og det er vel kanskje den mest prestisjefullte stafetten å vinne her i Hordaland.  I fjor vant Fana med beste Varegglag på tredje, så vi var lystne på revansje.  Vi klarte å mobilisere hele 9 lag (ny rekord for Kompisstafetten ifølge løpsleder Arild Røen) og bestelaget virket sterk: Tage Rosenlund, Vegard Westergård, Kristian Rykkje, Markus Kjærner-Semb og Slava.  De innfridde på alle etapper og vant klart med ca 3 minutter i terrenget rundt Totræna skistadion.

alt

Og den glade velkomsten som ankermann Slava fikk kan du se på Tone Rosenlunds film : 

http://www.youtube.com/watch?v=PNoyEhvIK24

Arrangøren slet med tidtakingen så vi har ikke alle resultatene.  Men Varegg 2 ble nr 3: Martin Thomassen, Olav Ekrheim, Mathias Kjærner-Semb, Sverre Ottesen og Alan Cherry.  Og deretter fulgte Varegg lag 9 på 4.plass, Varegg lag 5 på 5.plass, Varegg lag 3 på 6.plass.

Dagens beste var nok Per Harald (en av våre aller beste seniorløpere) som hadde ankeretappen på 9-er laget.  Han må ha hatt dagens beste etappetid og løftet laget fra en 10+ plassering til 4.plass.  Ellers så sier rapportene at de yngste var strålende fornøyd med å få være med på stafett.  Vi takker alle 45 løperne som gjorde flotte innsatser og særlig løperne på 9.laget som stilte opp på kort varsel.

Noen bilder fra dagens stafett:

alt  alt

Kristoffer starter (t.v) og Martin starter på hvert sitt individuell løp som dannet grunnlaget for jaktstarten for resten av stafetten.  Begge guttene gjorde en knallende god innsats for sine lag!

alt alt

Tage Rosenlund og Kristoffer Kjenes Haugland på bildet til venstre, og så har vi de store guttene Kristian Rykkje og Vegard Westergård som var meget fornøyd med raske Tages innsats på sin etappe.  Tage la et godt grunnlag for Vegard på 2.etappe.

Og vi avslutter med en stolt Tage som løfter Vandrepokalen :

alt

2014-06-01 20:18:10