Tung Urb-O finale

Tirsdagens Urb-O var av det tunge slaget, med mange tøffe høydemeter som skulle klatres. Avslutningen på  sesongens Urb-O-cup ble avsluttet på det spennende og lite brukte skansemyren-kartet

Løypene inneholdt flere krevende veivalg, og selv en verdensmester ville fått noe å bryne seg på.

Som i mange av vinterens Urb-O-løp har fair play vært i fokus. Selv etter 8 Urb-O-løp var det fortsatt løpere som viste manglende kunnskap og respekt om fair play reglene. Undertegnede håper at dette er en uvane alle bergensere burde kvitte seg med før neste Urb-O sesong.

De positive nyhetene om tirsdagens Urb-O var at Varegg hadde mange flotte resultater. H-17 ble vunnet av den fremadstormende skotten, Alan Cherry, tett fulgt av Vegard og Sindre. Imponerende var det også at de tre neste plassene ble kapret av Varegg.

Gledelig er det å se at D17 ble vunnet av den ivrige rekruttmoren Cathrine Wiseth, foran en kvartett ikke bestående av en messingblåser, et strengeinstrument, en kontrabass og et trommesett, men bestående av Merla, Line, Olena og Vibeke.

Også i ungdomsklassene gjorde Vareggløpere det strålende. I H16 vant Kristian med nesten 6 min. I D16 var Constance den beste, bare 9 sekunder bak seieren.

Og med dette takker vi farvel til Urb-O. Nå er det ikke lenge til det braker løs nasjonalt i arenaen orientering hører hjemme, nemlig i den endeløse og mørke skogen.

Resultater fra kveldens konsert finnes her.

-Pogba

2014-03-18 21:19:56