TIO mila- ungdomskavlen

Styrk gjorde en god etappe på Varegg 2 sitt lag i Ungdomskavlen. Her er hans rapport.

 I år gikk ungdomskavlen veldig bra med bl.a en 35 plass for Varegg 1 som bestod av Kristian Rykkje, Constance Storvestre, Kårhild H. Nordstad og Markus Kjærner- Semb på siste. Kristian kom inn på en 87 plass, 6min og 21sek etter tet. Constance på 2.etappe løp seg opp til en 63 plass og tok inn 3 min på teten. Kårhild på 3.etappe holdt plassen inn og Markus løpte en kjempesterk etappe og kom på en 35 plass.
 
Varegg 2 besto av Styrk Almeland Bleie, Ida Lehmann, Mathias Kjærner- Semb og Mathias Rosenlund  og Gunnhild Stuland Tysvær på siste. Styrk kom inn på en 68 plass, 5 min og 44 sek etter tet.  På 2.etappe løpte Ida en god etappe og kom inn på en 132. plass. På tredje etappe løpte Mathias Kjærner- Semb og Mathias Rosenlund sammen og tok laget opp til en 101 plass etter en sterk etappe.  Gunnhild avsluttet på siste og kom inn på en 210 plass. 
 
Det var lettløpt terreng og noen vanskelige strekk på første og siste etappe. Ida, Kristian, Mathias Kjærner- Semb og Mathias Rosenlund debuterte i ungdomskavlen og Mathias Kjærner- Semb som yngstemann viste at han er en fremtidig Eliteløper. Flesteparten var fornøgd etter helgens begivenhet etter mange sterke etapper. Både Markus, Constance og Kårhild løp senere 10 mila og damekavlen.
 
Skrevet av Styrk Almeland Bleie

alt

alt


2014-05-09 18:01:15