Strålende sesongåpning under Gneist 2-dagers

I sommerlige(!) forhold gikk årets sesongåpning av stabelen. Vareggløperne viste at vinterenes trening har gitt avkastning!

Dag 1 - Lørdag

Uttallige timer med terskeltrening i tidvis grisete forhold var erstattet med strålende sol og innbydende terreng på Abortet. Postene stod tett, men et tett stinett gjorde at de groveste bommene uteble for de fleste. Hele 7 Vareggseiere var fasiten da resultatene ble offentligjort på eventor. I herrenes seniorklasse var det total Varegg dominans med 4 av de 5 beste løperne, dette lover bra foran 10mila bare en drøy måned unna.Fullstendige resultater finner du her.

Dag 2 - Søndag

Søndagens løp under Gneist 2-dagers var tradisjonen tro Jakstart. Terrenget var vekslende, fra verst tenkelige brakefelt etterfulgt av grusomme myrer, til lettløpte jorder i utforbakke. Med mange sterke plasseringer under lørdagens løp var utløpet malt i blått og gult da starten gikk like over 13.00. Også idag ble det en rekke klasseseiere. Sindre Østgulen Deisz, for anledningen uten super(!), viste styrke og henviste Per Harald Havnen Johansen og Vegard Jarvis Westergaard til henholdsvis 2-, og 3.plass i herrenes senior klasse. Like bak fulgt Gularløper Rune Nygaard før det var Varegg på de tre neste plassene. I kvinnenes seniorklasser vant Kristin Löfgren ikke uventet i utklassingsstil foran Ingunn Rognsvåg som hadde en sterk jaktstart. Constance Storvestre, Mathias Kjærner-Semb, Markus Kjærner-Semb og Michael Gunnarspn kan også skryte av seier i sesongåpningen. Resultatene er noe amputert grunnet en korrupt nullbukk, men listene for jaktstartsklassene finnes her i boksen "dokumenter" til høyre litt ned på siden.

Takk til Gneist for et godt gjennomført arrangement og godt vær!

(Hvis noen har bilder fra løpet kan disse sendes til meg så vil jeg legge de inn i "artikkelen").

/PME 

2014-03-30 19:53:52