Pokalkampfinale i Langeskogen

I et heftig terreng, med tilnærmet like mye vertikal distanse som horisintal, ble årets pokalkamp-serie avsluttet.

Terrenget som møtte Vareggløperne i Langeskogen fikk Bjorøy til å fremstå som Edens hage. Kombinasjonen av stupbratte skråninger og brake tykk som overkokt havegrøt, gjorde at det ble valutta for pengene for de 45 som hadde tatt turen. Listen over disk og brutt er dessverre litt for lang, men det finnes en rekke lyspunkt.

Jonatan Rosengren Drake knallet til i H17 , og kunne derfor inkassere det som etter undertegnedes statistikk blir hans første seier i Pokalkampen. For kjennere av dette supertalentet kom det ikke som noen bombe. Hyppige turer opp til Damsgårdsfjellet har gitt han styrken han trenger for å forsere det blytunge terrenget som ble servert på et blikkfat igår.

Kim-Andrè Kjenes Haugland kunne også dra hjem med seiere i kofferten, i H17-AK. Kim ble observert i fint driv i skrålien mot 1.post. Flyten har tydeligvis fortsatt retsen av løypa, med seier som resultat.

Svanhild Grevskott Båtnes stod for gårsdagens tredje seiere, i klassen D11-13.  En flott prestasjon i et terreng hvor bådeo-teknikk og styrke var nødvendig for en god prestasjon.

Med en monumental ledelse i poengkampen foran gårsdagens arrangement, er det ingenting som tyder på at Varegg ikke vinner pokalen også i år. Med seier to år på rad befester Varegg sin possisjon som den største klubben i Bergen, både i breddeen og toppen.

Resten av gårsdagens Varegg-resultater kan du finner her. 

/PME

 

2014-09-03 18:30:55