Ny kontingentinnkreving, se fremgangsmåte

Hvordan finne og betale fakturakrav fra Varegg på minidrett.no

Overgang til idrettsforbundets eget medlemssystem fører med seg utfordringer for oss som i tillegg til vanlige jobber og familie har tatt på oss jobben med å innføre det og for deg som må finne ut av hvoran du betaler kravene. Derfor følger her noen instruksjoner til deg som skal betale medlemskapskontingent.

Du må logge inn på minidrett.no for å finne betalingskravet. Hvis du aldri har logget deg inn må du lage en ny bruker. Du bør legge inn samme e-postadresse som den du mottok informasjon om krav fra Varegg til. Da får du spørsmålet "Is this you? / Er dette deg?" og må passe på velge profilen din. Hvis du ikke får dette spørsmålet og ikke finner kravet fra Varegg, så er det sannsynligvis fordi du nå laget en ny bruker som ikke er koblet til din profil i Vareggs register. Når du har koblet profilen på rett måte skal du finne informasjon om ditt medlemskap i Varegg ved å klikke på "Medlemskap".

Hvis du skal betale for ditt barn eller din ungdom som er medlem i Varegg

Som forelder kan du registrere seg som bruker på minidrett.no uten å være medlem i Varegg eller annen idrettsforening. Det er lurt å bruke den e-postadressen du mottok informasjon om krav fra Varegg til. Når du som forelder/verge har laget en bruker og er inne i minidrett.no kan du trykke "Legg til familie". Hvis barnet/ungdommen er registrert med din e-postadresse i vårt medlemsregister kan du se barnet under "Foreslåtte", huke av og koble ham/henne til din profil. Deretter kan du klikke på "Betaling" oppe i høyre hjørne og finner der utestående betalingskrav som kan betales online med kort eller i nettbanken med KID. Hvis barnet allerede har laget egen bruker på minidrett.no må barnet godkjenne "Forespørsel om familietilknytning" ved å selv logge inn.

Hvis barnet/ungdommen er registrert med en annen e-postadresse en den som er registrert under din egen profil, så må du under "Legg til familie" klikke "Eksisterende" og søke etter e-postadressen de er registrert med. Når barnet er lagt til kan du finne betalingskravet som under "Betaling" og betale online eller med KID i nettbanken.

NB! Pass på ikke velge alternativet "Nytt familiemedlem" under "Legg til familie" hvis barnet allerede er medlem i Varegg. Da oppretter du en ny profil for barnet som ikke kobles til den gamle.

Det er også mulig å registrere barnet som ny bruker på minidrett.no med e-postadressen som du/dere har fått melding om utestående betalingskrav til. Da får du spørsmålet "Is this you? / Er dette deg?" og må passe på velge profilen din. Deretter vil du finne betalingskravet med en gang under "Betaling".

2014-10-08 21:23:17