Nattcup finale

Etter 6 tøffe løp gjennom høsten og vinteren, ble årets nattcup avgjort med jakstart på Knappenfjellet. Varegg dominerte resultatlistene.

Klassen det var knyttet mest spenning til var HA. Stillingen før finalen var knapt i favør Gular med Rune Nygaard, men ikke langt etter jaktet Varegg trioen Sindre Østgulen Deisz(+ 7 sek), Alan Cherry(+23sek) og Petter Marki(+40sek). På 2.post ble kvartetten samlet etter at posten var stjålet av den lokale bermen. Videre var det tidvis tøff løping i det noe krevende terrenget. Med en drøy kilometere igjen endret løypa karakter og gikk over til sti/asfalt. Kvartetten enda samlet, men mot 11.post slo feltet sprekker. På de tre siste postene var det lommekjente Sindre som var sterkest og dermed kan titulere seg nattkongen. Like bak fulgte Alan Cherry foran Rune Nygaard. Petter Marki fikk det ikke uventet tøft da det dro seg til, og måtte ta til takke med den sure 4.plassen. Uansett lover gårsdagens innsats godt for 10mila som nærmer seg med stormskritt. Sindre sine veivalg fra finalen kan du ser her. Petter sine her.

I DA var storfavoritt stile dessverre ikke storfavoritt Kristin Löfgren til start. Dermed var det relativ åpent, men med Helen Martinsen fra Gular som favoritt. Helen viste seg også sterkest, men ikke langt bak kom Vareggløper Ingunn Rognsvåg. Line Laurantsen og Ingrid Rognsvåg gjorde greie løp og kom på henholdsvis 4-, og 5.plass. 

Sammenlagt resultater finner du her, resultater per klasse her.

/PME


0000-00-00 00:00:00