BSC 2014 - finaleheatene klare

Olav EkreheimVareggløperne hadde en god lørdag - men nådeløse disker ødela for flere av våre toppløperne. Men Olav imponerer(bilde)

Gårsdagens overraskelse Styrk Almeland Bleie fortsatte sin imponerende løping på lørdagens Bysprint.  Med seier så befestet han ledelsen i H16.  Ingunn Rognsvåg var utilnærmelig i D17-18 og Olav Ekreheim fortsatte med høy fart i H17-18 og slo til med sin andre seier.  Kårhild slo til med 2.plass i D16.  Blant damenes eliteklasse D21 viste Kristine Fjellanger nok en gang rask sprintorientering og sikret seg  4.plassen.  Dagens overraskelse var vår nye Sprintentusiast Pål Thomassen med 3.pl i H40-vi gratulerer!

Sprintorientering foregår i høyt tempo der det til tider blir vel hektisk.  Det fikk Constance Storvestre og Kristian Rykkje smertelig erfare og røk på hver sin disk og de ødela sine muligheter i sammendraget.  Kristin Løfgren valgte å diske seg selv etter en en ulovlig passering i løypen.

På ettermiddagens Urb-o Sløyfesprint fra Skansen fortsatte våre løpere å plukke topplasseringer:

Mest imponerte nok 17 åringen Olav Ekreheim som klarte å manøvrere seg inn til en 5.plass totalt blant de aller beste herreløperne. Olav får dermed starte i B-finalen med sin 7.plass totalt.  Kristin Løgfren var sterkt tilbake og la beslag på 6.plassen.  Kristine Fjellanger merker nok kjøret og falt ned til 8.plass, men med 5.plass sammenlagt starter hun i A-finalen.

Søndag formiddag(kl 10) avgjøres BSC 2014 der A-finalene avslutter konkurransen. Ta gjerne en tur innom Krohengen skole

Jonathan Drakes bilder:

Bysprinten

Urb-o: 

Alle resultater og bilder : BSC 2014

2014-02-01 21:06:12