71.plass til damene i Jukola

Vareggdamene imponerte i verdens største orienteringsstafett.

1104 damelag fullførte stafetten  langt nord i de finske skoger. Selv om dessverre vår sterkeste løper Kristin Løfgren var skadet, imponerte laget. 

1.etappe:Christiane Trösse

Dette løpet var litt av et comeback for Christiane som har slitt med en skade lenge. Med stødig orientering og stigende løpsform sikret hun laget et greit utgangspunkt med 99. plass.

2.etappe:Kristine "Raceren" Fjellanger

Kristine satser på sprint og har sluttet å trene rolig, og med 12. beste etappetid kan det se ut som om hun har farten i orden. Hun hentet inn hele 72 plasser og løp laget ned på en 27. plass. Rett og slett imponerende!

3.etappe:Ingrid Løvås

Ingrid viser stigende form og som vanlig stabil orientering etter skadeproblemer i vinter. Laget er fortsatt med i teten på 51. plass etter hennes tredje etappe, der hun får 105. beste etappetid.

4.etappe:Line Laurantsen

Line fikk den tunge oppgaven å måle seg mot verdensstjernene på den siste og lengste etappen, noe hun mestret med stil. 139. beste etappetid med to små bom viser hva Line er god for. 71. plass er et meget bra resultat for årets førstelag.

De to andre damelagene til Varegg gjorde også en god innsats med henoldsvis 262.plass til 3.laget og 451.plass til 2.laget.

CT/MR

2014-06-21 21:06:57