VESTLANDSMESTERSKAP - VAREGG TOK STORESLEM PÅ STAFETTENE

Det var en fantastisk orienteringshelg i vakre omgivelser ytterst mot havet i Sveio kommune. Været kunne ikke vært finere. Terrenget var trefritt, åpent kystlandskap, med mye berg og myr. Vi var en god bataljon fra Varegg, og talte litt over 40 med stort og smått.

Lørdag var det langdistanse som var mesterskapsdistansen. Selv om det kun ble førsteplass til Mathias i H11-12 og til Helge i åpen B, var det flere gode prestasjoner å glede seg over. Vi trekker spesielt frem Vegard sin sterke andreplass i H-21, Kårhild sin andreplass i D15-16, Ragnhild andreplass i D17-18 og Ørjan sin andreplass i H19-20. Også Eirunn gjorde sine saker bra med en fin fin tredjeplass. Ellers må det trekkes frem flott innsats av alle rekruttene.

Søndag var det duket for stafett, og stafett er gøy og spennende. Vi stilte med en rekke lag, og var spent på hvor langt det ville nå. Hvilken suksess !! La oss starte med de yngste:

D/H11-12: GULL til Otto og Mathias. De to leverte hver sin gode etappe, og det holdt i massevis!

D11-12: 5. plass til Eirunn fra Varegg og Tora fra Askøy. Veldig bra innsats.

D/H11-12: 6. plass til Martin og Jon Erik. Begge to løp sin første stafett, og gjorde supre løp de kan være stolte av.

D 13-16: GULL til Ingrid, Line og Kårhild. Jentene var suveren, og hadde alle tre beste etappetid.

H 13-16: GULL til Kim Andre, Styrk og Markus. Guttene var revansjesugne etter lørdagen, og også disse tre hadde beste etappetider.

D 17 -: GULL til Ragnhild, Kristiane og Kristin. Ragnhild og Kristiane jobbet knallhardt og gav Kristin et supert utgangspunkt. Det tok hun som vanlig godt vare på.

H 17-: GULL til Sindre, Oskar og Vegard. Her var det spennende til 100 meter gjensto, da viste Vegard gryende NM-form og "jogget lett ifra".

MIX: GULL til Pål, Inger og Helge. To stafettdebutanter sammen med erfarne Tiger ble dynamitt. De snakker allerede om å satse sammen i KM til helgen.

Enda flere lag hadde formidabel innsats, men havnet litt nedover på listen. De var likevel sliten og fornøyd.

Dette lover bra for neste KM-helg på Voss. Stafett er gøy, så husk å meld deg på KM-stafetten via O-menyen.

 

JKS

2013-08-26 17:03:36