Varegg nr. 61 på 25-manna

Arrangøren av 25-manna lovet at i årets utgave skulle det være spenning til siste slutt. Lite visste vi da om at vi skulle bli sittende å vente i ulidelig spenning i mer enn en uke før resultatene ble offentliggjort. Først lå vi på en finfin 55. plass før vi noen dager senere falt ned på 61. plass. Med forbehold om at arrangøren ikke vil gjøre det enda mer spennede for oss ble plasseringen også 61, noe vi kan si oss fornøyd med som en debut i 25-manna med ca. 400 startende lag.

25-manna er verdens største breddestafett i orientering, hvor alt fra ungdommer til elite og veteraner av begge kjønn deltar på samme lag. For mange av Vareggs løpere var det første store internasjonale stafett og jeg syns vi kan slå oss på brystet siden vi gjennomførte med stil. Vi ble 4. beste lag fra Norge, kun slått av Halden, Tyrving og Nydalen. Resultatlisten finnes her. 

Delt seier i tippekonkurransen

Siden vi ikke visste resultatet, hadde vi en tippekonkurranse om hvilke plassering vi fikk. Ingen gjettet riktig, men med Sindres gjett på 62 og Ørjans gjett på 60, hadde vi to som bare var en plassering unna. Sindre og Ørjan må derfor dele tittelen "Årets Joker". Premien med ære og berømmelse får de dele på best mulig vis. 

Om du vil lese mer fra Vareggs 25-manna kan du lese innlegget fra vår strålende Vareggreporter Petter Marki.

PH

0000-00-00 00:00:00