Utviklingsstipend til Sindre

Sindre Østgulen Deisz mottok i kveld på klubbens Årsmøte Varegg Allianse sitt "Utviklingsstipend for sportslig satsing" på kr 20.000

Sindre begynte med orientering som 14-åring. Han har et stort talent og har trent systematisk og godt de siste årene. I 2012 tok han steget helt opp i Norgestoppen. Sindre ble Norgesmester i stafett for junior sammen med Håkon Jarvis Westergård og Oskar Røen. Han tok også sølv i NM natt-orientering.  Sindre representerte Norge i junior EM og markerte seg godt med en 4.plass i sprint og hadde beste etappetid på stafetten. I Norgescupen fikk han en flott 5. plass sammenlagt i H17-18.
Videre har Sindre vært med landslaget på samling i Tsjekkia i fjor sommer og er nå tatt ut til å være med landslaget på ny samling i Påsken.  Det store målet for 2013 sesongen er å komme gjennom det trange nåløyet til Junior-VM i Tsjekkia.  

Vi gratulerer Sindre med fjorårets innsats og et velfortjent stipend.

alt

Avtroppende Leder i Allianse , Jan Arvis Robstad, hadde gleden av å dele ut det gjeve stipendet til Sindre Østgulen Deisz.

...Og vi benytter anledningen til å takke Jan Arvid Robstad så mye for en lang og god tjeneste på toppen av Varegg Allianse.


2013-02-20 22:57:31