Ukens O-meny, Uke 16

Takk for en fin helg på Gneist 2-dagers, Vareggløperne stod for mange gode prestasjoner denne helgen og var med på å dominere løpene som gikk på Ytrebygda og Kostad.
I herreklassen tok Per Harald en suveren seier totalt etter å ha sikret seg 1 minutts forsprang etter løpet på lørdag.
Nestemann Oskar hadde også en brukbar helg med tredjeplass på lørdag og andreplass totalt, mens Sindre skuffet noe på søndagens jaktstart etter at han gikk ut som nummer to og kom inn som nummer fem. Vareggs dameløpere kunne ikke være dårligere enn herreløperne og Kristin tok "the double" i dameklassen. Hun ble etterfulgt av Anne som kapret andreplassen totalt. På lørdag ble Johanne nummer to, men på grunn av sykdom måtte hun stå over jaktstarten. I ungdomsklassene vil jeg trekke frem Mathias og Kristian Fredrik i H11-12, Mathias vant begge dager mens Kristian Fredrik viste tenner og ble nummer 3 på søndag. Ellers ble Styrk nummer 3 i H15-16 på lørdag mens Kårhild ble nummer 4 totalt. Av Vareggs veteraner var det Sverre og Kristian som skilte seg ut, Kristian vant på lørdag, mens Sverre ble nummer 2 sammenlagt og nummer tre på lørdagens løp.

Ellers vil jeg informere om at vi planlegger å starte vårens kurs i orientering torsdag 25.april.  Nærmere detaljer kommer snart, men begynn allerede nå med å verve naboer, venner, venninner og klassekamerater. Vi sender ut en egen mail, men følg også med på varegg.no for påmelding. Spørsmål kan stilles til Jan Kjærner-Semb for påmelding.

----------------------------------------------------------
Ukens O-meny
 
Mandag 15. april
19.00-20.00 TEST av Vareggs nye kleskolleksjon. De som ønsker kan komme til Owen og teste størrelser på de ulike plaggene som tilbys i Vareggkolleksjonen. (Fjellveien 30)
 
Tirsdag 16. april
18.00 Skansemyren. Kortintervaller 2x15x200m med 30 sek pause.

Onsdag 17. april
Bedriftløp i Åstveitskogen. Første start er 17.00, for å få minst mulig tråkk og best mulig trening har vi felles oppmøte klokken 16.45

Torsdag 18. april
18.00 3000meter test på Fana stadion. Dersom noen voksne/eldre har lyst å være med som tidtakere er dere hjertelig velkomne.
 
Fredag 19. april
Egentrening

Lørdag 20. april
10.00 Sprinttrening oppmøte Gimle skole (Vi kjører 2 sløyfer på 8-12 min)
 
Søndag 21. april
10.00 Oppmøte Badstuen. Vi kjører i biler ut til Baståsen og kjører en rolig langtur der på 1t30min-2t

-----------------------------------------------------------------------
Rekrutter

Onsdag 17. april
18.00 Alle rekrutter er velkommen for å nyte leken friidrett på Skansemyren!

Torsdag 18. april
17.30 - 19 - Merk tidspunkt (ikke kl.18)
Nå er utesesongen igang! Det blir gøy å få løpe ute med kart. Vi møtes ved Badstuen kl.17.30. På programmet står: oppvarming, o- teknisk, lek og konkurranser. Ta på deg treningstøy + joggesko/terrengsko. De som har kompass kan ta det med seg. Sees på trening.
 
-----------------------------------------------------------------------
Ekstra informasjon:
-----------------------------------------------------------------------
Pinseløpene - til de som skal på testløpene
Vi har fått overnattingstilbud på Elverum Folkehøyskole hvor vi allerede har reservert 4 dobbeltrom (2xWestergård + 2xKjærner-Semb).
Et dobbeltrom koster 560 pr døgn.  Det er felles toaletter og dusjer på gangen.  De serverer ikke frokost, men vi får tilgang til et kjøkken hvor vi kan lage frokost selv.
De som ønsker å benytte seg av dette overnattingstilbudet, tar selv kontakt med internatleder Kristin Rørhus på mail: kristin@elverumfhs.no
Hun leier ut så lenge hun har ledige rom, så det er viktig å være kjapp med å bestille!
Det er ca 10-15 minutter å kjøre fra folkehøyskolen til Løten, så dette ser ut til å passe fint.

-----------------------------------------------------------------------
UTTAKSKONKURRANSER FOR TIOMILA OG JUKOLA 2013 HER 
STAFETTREGLER for VAREGG:  PJATT Alle som skal løpe TIOMILA og JUKOLA, MÅ lære seg disse!
Er det noen spørsmål, send meg en mail!
-----------------------------------------------------------------------
 
Ha en riktig god uke!

2013-04-14 16:57:17