Pokalkampen-kjempeoppslutning

Gledelig mange rekrutter prøvde seg i Askøyskogen- noen hadde det veeeldig gøy!

Etter 4 løp ledet Varegg Pokalkampen foran hovedkonkurrenten Fana IL.  Foran kveldens løp har de to klubbene vunnet 2 løp hver, men Varegg har foreløpig samlet flest poeng.  Med tre løp? igjen i høst så begynner det å spisse seg til.  Vår egen Per Øyvind Husby er poengføreren og han har laget følgende interessante poengoversikt:

Fana stilte med 40 løpere, 13 færre enn Varegg, men vår konkurrent synes å ha såpass mange gode resultater at vi spent må vente på poengutregningene for kveldens løp.  Vi gleder oss over mange flotte Vareggresultater som vi håper skal gjøre gode utslag, men med 20 rekrutter/ganske ferske løpere så er vi strålende fornøyd uansett endelig utfall.  Alle Kveldens resultater

Kveldens tøffinger var uten tvil de to foreldrene som virkelig utfordret sine o-grenser:  John Nova York har fulgt sønnen Gard på vårens rekruttkurs og i kveld ville han prøve seg på B-løypen.  Han strevde veldig på 3., 4. og 5. og var ute i 1t 25 min.  "Det var kjempemoro og spennende i hvertfall", meldte han på sms. 

Den litt mer rutinerte Pål Thomassen (Fjellgeitene) prøvde seg på den aller vanskeligste løypen - en krevende A-løype der løypeleggeren plasserer postene så vanskelige som det lar seg gjøre.  Pål har ikke avgitt noen kommentarer, men vi er sikre på at han har storkost seg med en krevende postjakt i de tunge og diffuse Askøymyrene.

 

Vi har en fin gjeng med nye rekruttfamilier som gjør seg bemerket både med oppløftende orientering, men de legges ikke minst merke til for sine gode sosiale bidrag.  Kveldens beste bidrag etter at de hadde rast gjennom nybegynnerløypen var to småjenter som prøvde å bade i en stor dam på samlingsplass.  Søskenbarna Karoline Lien og Marie Thomassen (ansvarlige foreldre Wenche og Pål - se bilde) storkoste seg i gjørmepytten og hadde såvidt tid til å la seg fotografere:

alt

 

 

 

 

2013-08-20 21:39:45