Pokalkamp på Smøråsen

Da regnet omsider hadde lagt seg møtte Varegg mannsterke opp til årets første pokalkamp

Arenaen for gårsdagens dyst var Smøråsen og arrangør var Fana. Smøråsen er av mange kjent som området hvor Kasper Valestrand satte varige inntrykk på o-mnorge  ved føre sin den gang fyldige hårmanke ned i en maurtue under hovedløpet i 2005. Terrenget er av den kuperte sorten, men løypeleggerne hadde gjort en god jobb og det var mye fint terreng som møtte løperne.

Poengene er enda ikke telt opp, men Varegg må kunne si seg fornøyd med 41 startende løpere, selvom Fana var noen få løpere fler enn oss. Neste pokalkamp er ikke før 14. mai, så her er det bare å legge seg i hardtrening. 

Ekstra gledelig er det med mange Varegg løpere i nybegynnerklassen.  Jørgen Julius Johansen, Stine Lehmann,Marie Thomassen og Wenche Thomassen fullførte alle sine 1600 meter med orientering på en fin måte

Vi fikk også se nye løpere for Varegg noe som alltid er meget hyggelig. Marius Johansen og far Jørgen Julius Johansen fullførte nybegynner løypa med tilnærmet lik tid, så her ligger det til rette for flere spennede dueller i tiden fremover. Debuterte gjorde også Daniel og Bjørn Instanes. Begge løp i C-klassen og her var det Daniel som viste seg sterkeste. Det er alltid gøy med nye fjes på samlinplass, og vi håper det ikke er siste gang vi ser disse i aksjon for Varegg!

I seniorklassene vant som vanlig(!) radarparet Per Harald Havnen Johansen og Kristin Lofgren. I herrenes klasse var det i tilegg 7 Vareggere blant de 10 beste, noe som lover godt for Tiomila neste helg.

wp_20130423_001 


/PME


2013-04-24 19:47:03