Orientering også på sommeren

Selv om sommeren for de fleste o-løpere er forbundet med lite konkurranser og mye trening, er Vareggløpere å finne på resultatlistene over det ganske land.

I den nordlige delen av vårt langstrakte land, nærme best  Troms fylke, har fire Vareggløpere vært i aksjon under Midnattsolgaloppen. Gunhild Stuland Tysvær, Lars Stueland Larsen, Kristin Lofgren og Per Harald Havnen Johansen fikk alle smake på kremterrenget vårt nordlige landskap har å by på. Kristin utmerket seg med etappeseiere på tredje dag av arrangementet. Fullstendige resultater kan du se her.

Også under Sørlandsgaloppen var Varegg representert, dog relativt sparsommelig for et arrangement som dette. Galoppen som den kalles på folkemunne gikk i år i Telemark, kjent for sitt teknisk krevende terreng. Ørjan Rykkje representerte Varegg i H21, selv om han etter alle solemerker fortsatt er junior. I samme klasse løp også far Rykkje, så det kan tenkes at det et internt oppgjør som gjorde at begge løp utenfor sine respektive klasser. Ørjan gjorde flere sterke løp og slo dermed sin far i sammendraget. Også flere andre Vareggløpere har vært i aksjon, resultater for disse kan du se her.

Helt sør i landet deltok undertegnede på KOK sin sommercup. Kart fra dette finner du her. Den andre Vareggløperen med røtter fra Sørlandet, Ørjan Svaland Aas, deltok ikke grunnet en uheldig timet hyttetur men lover å komme sterke tilbake i løpet av sommeren!

/PME

2013-07-07 18:50:51