O-ungdommen på landsleir

Etter at alvoret på Hovedløpet var unnagjort forrige helg har O-ungdommene i Varegg vært på den påfølgende sommerleiren. Gunhild (15) har laget en fin rapport.


Etter to viktige konkuranser var det klart for den årlige o-landsleiren. 17 spreke o-løpere fra Hordaland så fram til tre nye dager i Sandefjord. Vi gledet oss alle til mye moro, treninger og til slutt den morsomme kretsstafetten.
.
.
 
Mandag dro vi med gruppene vi ble kjent med søndags kveld, til Marum/ Bugårdsparken for ulike aktiviteter. På Marum var det diverse o- tekniske løyper, som f.eks kurveorientering, kompass og korridorløype. Mens i Bugårdsparken fikk alle ungdommene bade i den lokale svømmehallen. Det var også løpsteknikk for noen grupper og ballspill for de andre gruppene. En lang dag ble avsluttet med disco/ kortspill på Sandefjord vgs.
 
Vi våknet tirsdag morgen til mye nedbør og torden. Allikevel kom vi oss alle ut på Flautangen for to nye treningsøkter + bading. Her var det først en momentløype med kurveorientering, fargeendringer, utstrekninger, og en liten sløyfe der kartet var speilvendt. Dette kunne til tider være krevende for de fleste. Økt nr. 2 besto av postplukk der løperne fikk 45 min på å finne poster i grotter og i sjøen. Utover dagen ble været bedre så alle var svært fornøyd med treningsopplegget.
 
Onsdagsmorgen var det tidlig opp for å pakke, spise frokost og gjøre seg klar til kretsstafetten. Det var mange kostymer fra Hordaland o-krets.  Løpet ble arrangert i Bugårdsparken som sprinten lørdag 3/8. Løypene gikk for det meste i park, men også i terrenget. Her var det høy fart og konsentrasjon som gjaldt. 
.
.
.
 
Onsdag ettermiddag returnerte 11 ungdommer + 1 trener tilbake til Bergen.  Alle har hatt et flott opphold er i Sandefjord.
.
.
.
Mvh
Gunhild Stuland Tysvær

2013-08-10 09:40:44