Ny Vareggkolleksjon

Ny og utvidet Vareggkolleksjon!

Grunnet leverandørbytte har vi holdt tilbake den bestillingen dere gjorde tidligere i vinter. Nå er ny leverandør på plass. Dette har beklageligvis tatt tid, men også bidratt til en ny og forbedret Vareggkolleksjon slik at Vareggstjernene riktig kan skinne på samlingsplass og i konkurransene.

For å bli kjent med kolleksjonen kan dere sjekke «Vareggkolleksjon 2013»

Nye plagg og modeller

Det er kommet til nye plagg, valgfritt Dame-og Herremodell, samt nye størrelsesbenevnelser.  Legg merke til at friidrettsshorts, o-trøye, o-bukse, o-tights lang, lue og pannebånd leveres som unisex.

Størrelsene

De fleste plaggene er «normale» i størrelsen, men basert på prøver er vår erfaring at treningsjakkene er litt store i størrelsene ( i motsetning til de gamle treningsjakkene som var heller små i størrelsene og korte). Vesten er normal i størrelsene.  Allværsjakken er normal i størrelsene – bare husk at en vanligvis har varme klær under så det er bedre med en noe stor jakke enn en for liten allværsjakke.

Dersom noen er usikre er det bare å ta kontakt med Owen (send mail til draktbestilling@gmail.com ) som har prøver hjemme.

Bestilling

På grunn av de endringer som er gjort i kolleksjonen ber vi dere om å legge inn bestillingen på nytt i det nye skjemaet.

Henvendelser sendes til e-post: draktbestilling@gmail.com

NB! Vi har allerede satt i bestilling Friidrettssinglet, Friidretts tights (kort) og Friidrettsshorts. Dette tøyet leveres i uke 20. Disse bestillingene trenger ikke å legges inn på ny.  Men vi tar imot nye bestillinger fra medlemmer som ikke bestilte i vinter.

Ønsker du flere plagg av samme type, legger du inn en bestilling nr 2.

Bestillingsfrist er fredag 19. april og forventet leveringsdato blir uke 24.

0000-00-00 00:00:00