Lekkert på Løten

Etter første dagen i skogen på Løten: O-løp er lekkert på Løten.  Raskt, flatt og flott terreng er en nytelse for oss som er vant med tunge myrer og bratte bakker i Bergen.

Varegg har 21 løpere på de tradisjonelle Pinseløpene på Løten. Vi kjører gjerne 7 timer for å oppleve noe av det beste terrenget en finner i Norge.  For våre to seniorer Kristine Fjellanger og Håkon Jarvis Westergård er det alvor med uttakningsløp for VM og andre representasjonsoppgaver.  For oss andre er det gode konkurranser og nyttig lærdom for de yngre løperne.  Her er det kompassløping og god retning som gjelder.

Fremadstormende Ingrid Vrålstad Løvås (16) var beste Vareggjente med en finfin 9.plass i D15-16 (25 startende): " Jeg er ganske fornøyd, men det ble noe småbomming i starten og farten var ikke god nok siden jeg har vært småsyk i det siste", konkluderte Ingrid  etter løpet..  Kårhild Nordstad Husby (15) klarte en 12.plass og også hun slet mest med farten i det raske terrenget.  Men hun kunne glede seg over sikker orientering!

Blant guttene var kanskje den beste prestasjonen Håkons 5.pl i H21E,  3.58 bak vinneren Emil Wingsted.  Men Sindre Østgulen Deisz (19) sin 4.pl i H17-20 var også oppmuntrende.  Sindre har jaget godt på og ledet klassen på 4.siste post, men ryker på en 2 min bom på 3.siste og taper dermed den gjeve 1.plassen.  Førsteårsjunior Vegard Jarvis Westergård hadde også en god dag på jobben og kapret 6.pl i den harde klassen.

Blant de yngste lot vi oss imponere av Mathias Kjærner-Semb som spurtet inn til en 10.pl, kun 2.58 bak vinneren.  Det var kun 3 min på 3.post som skilte Høddegutten fra en palleplassering.  Strekktidene viser nemlig mye god løping på de andre strekkene.

Resten av resultatene finner den interesserte leser her.

I morgen er det Elgdilten og spennende uttakningsløp for Håkon, Kristine og Niklas. Sjekk inn her for mer info.

alt

Raghild Vrålstad Løvås(12) spurter i mål til en 10.pl i D 11-12

alt

Eirunn Nordstad Huseby (11) er blitt flink til å finne frem i D10-12 klassen.

alt

Tøffingen Erlend Vrålstad Løvås (8-9) hadde en av de raskeste Vareggspurtene i dag etter å ha sprintet gjennom N-Åpen løypen.

 alt

Vegard stempler på sisteposten etter et godt gjennomført løp.

....og vi ønsker Kristine lykke til på en knalltøff 10 km på søndag.

alt

2013-05-19 20:36:33