Kompisstafetten - 3.pl

Varegg klarte en finfin 3.pl i årets store lokale stafett - Kompisstafetten

Med alle stjernene på NM Sprint i Skien måtte det børstes støv av gamlakara 40+ til enkelte etapper.  De gjorde for all del sakene sine bra, men det holdt ikke mot et uhyre sterkt Fanalag som aldri var truet på den 5.etapper lange stafetten.  Det som var gledelig var at vi på Varegg 1 hadde to helt ferske løpere, Sarah og Daniel Instanes som gjorde sine saker meget bra på hhv 1.etappe (Nybegynnernivå) og 3.etappe (2,5km C-nivå).

Vi hadde tre lag med og de andre to lagene gjorde også sakene sine bra da 2.laget sikret 5.plassen etter en forrykende sisteetappe av Daniel.  Harald Valen loset med sikker og rask orientering 3.laget inn til 11.pl (eller kanskje 8.pl når datasystemet granskes nærmere?).  

Lagene var:

Varegg 1: Sarah Instanes, Kristian Løvås, Daniel Instanes, Sverre Ottesen, Espen Kristiansen

Varegg 2: Kristoffer Kjenes Haugland,  Ingrid Løvås, Mette Rogne, Kim Andre Kjenes Haugland, Daniel Martin de los Rios

Varegg 3: Marius Johansen, Owen Westergård, Anne Westergård, Anne Aubert, Harald Valen 

alt

Varegg 1 som nettopp har tatt i mot Easpen etter en god etappe som sikret den viktige 3.plassen. f.v: Espen, Sverre, Daniel, Sarah og Kristian

alt

Daniel veksler med Sverre.  Daniel er langrennsløper også så han fikk virkelig brukt sin løpskapasitet i lysløypen på Totræna. 

alt

Kristoffer Kjenes Haugland fikk til en kjempegod 1.etappe som sikret Varegg 2 et godt utgangspunkt videre i stafetten.  her spurter han fornøyd til mål.

alt 

Vareggs yngstemann, Marius 7 år, er helt fersk med kart i hånden, men han og faren Jørgen tok utfordringen og klarte 1.etappen helt strålende.  Vi gleder oss til å se de to i o-løypen fremover.

alt

Kim Andre fikk til en rask 3.etappe og sendter her Daniel ut på sisteetappen.

alt

Anne W likte seg bra i den raske lysløypen og sendte Anne Aubert ut på 3.etappen.

alt

Dagens blideste var kanskje Harald som her lader opp til en 4,6km lang sisteetappe.  Det var Harald første løp på lenge, så han var som en våryr kalv der han satte avgårde og gjorde et overraskende bra løp, helt i teten blant de som løpte dagens lengste etappe.

2013-05-26 21:27:17