KM helg

I helgen var det tid for å kåre Hordalands beste o-løpere. Som alltid bet Varegg løperne godt fra seg. 

På lørdag var det langdistanse som sto på programmet. I den yngste klassen vant Erlend Vrålstad Løvås. I H11-12 var det nok en gang duket for en knallhard kamp mellom Mathias Kjærner Semb og Otto Femsteinvik om seieren. Otto traff postene best og kunne juble for seier. Mathias ble nummer 2, Kristian Fredrik Thomassen gjorde pallen komplett og ble nummer 3.

I D15-16 var Varegginnsatsen som alltid sterk, Kårhild Norstad Husby var denne gangen sterkest og vant. Line Laurantsen kunne også juble for medalje og ble nummer 3. I D17-18 innkasserte Kristiane Elise Ottesen en sølvmedalje.

I den gjeveste dameklassen (D19) var det nok en gang Kristin Løfgren som viste hvor skapet skal stå. Christiane Trøsse ble nummer 3. Minuttet Kristin var bak Kristian Løvås (samme løype) bortforklarte hun med blåbærspisingen underveis.

I herrenes senior klasse hadde Sindre Østgulen Deisz det høyeste tempoet, men med litt for store bommer måtte han nøye seg med 5 plass. Ørjan Rykkje og Niklas Profors fulgte på 8. og 9. plass.

I dag (søndag) var det tid for KM stafett. Etter seier i alle klasser forrige helg var forventningene høye.

Alle lagene var tatt ut som amerikansk uttakning basert på resultatene dagen i forveien.

I herreklassen hadde Vareggs førstelag (Sindre, Oskar og Ørjan R) litt større problemer en helgen før. Fanas lag ble for sterke og de måtte ta til takke med andreplassen. Det må også nevnes at Vareggs tredje lag lenge lå med i tetkampen, men en feilstempling førte til at laget ble disket.

I dameklassen var Vareggs damelag (Christiane, Kristine og Kristin) nok en gang suverene og kunne innkassere ett nytt KM gull.

I D13-16 kunne Varegg 1 (Line og Kårhild) gjenta bedriften fra vestlandsmesterskapet og innkassere nok en seier. Varegg 2 (Constanse og Ingrid) fulgte like bak og tok sølvmedaljen. I H13-16 ble Kim Andre og Markus nummer 2 etter å ha tapt ett durabelig spurtoppgjør mot Fana. I HD11-12 tok Mathias og Ragnhild en overlegen seier.

/ØSA

km_131

 km_133

km_132

0000-00-00 00:00:00