Ingrid,Line og Vegard med årsbeste

Ingrid Vrålstad Løvås og Line Laurantsen viste virkelig gode takter da de sprintet inn til hhv 4. og 5.plass i D16 "O-idol Sprint" på Finnskogen.   Vegard Westergård slo til med årsbeste på dagens Mellomdistanse i NorgesCupen for juniorer H17-18.  Sindre som har etablert seg i norgestoppen i H19-20 kapret denne gang 5.pl

O-Idol er en konkurranse der landets beste 16 åringer samles for å kåre hvem som behersker en krevende langdistanse best for å gi de en smakebit på hva som venter de som juniorer.  Som en oppvarming testet de formen i en kjapp Sprintløype i går.  Ingrid startet forsiktig, men med en av de beste avslutningene markerte hun seg med sesongens beste nasjonale resultat.  Line startet forrykende og var helt oppe på 2.pl fra 4.-7.post, men med en uheldig 1 minutts bom på 8.post måtte hun jobbe hardt for å klatre til 5.plassen - kun 4 sekunder bak klubbvenninnen.  

Vegard har hatt en noe trøblete sesong på grunn av skader, men nå i høst har det gått bedre.   Og på dagens Mellomdistanse "ristet" han av seg en dårlig innledning på løypen og viste så jevn og god løping at han sakte, men sikkert klatret helt til 4.plass.  

Sindre fant tydeligvis også flyten i det raske terrenget, startet på en trygg måte og jobbet seg opp på 3.plass, men falt tilbake til 5.på slutten.  I samme klasse slet Ørjan Rykkje innledningsvis, men da han ble mer vant med terreng og kart gikk det bedre og han hentet med seg 22.pl.

På dagens hoveddistanse i O-Idol fant Ingrid både flyten og farten og la seg til på 4.plass, men på 6.posten går hun på en stor smell og legger igjen hele 6 minutter og faller ned til 22.pl.  Deretter jobber hun seg inn i løpet igjen og i en lang løype sliter hun seg inn til 13.plass.   Bra jobbet!

I morgen er det stafett for juniorene:

Jentene: Ingrid, Johanne, Kristiane Ottesen

Guttene: Sindre, Ørjan, Vegard

Følg med her , guttene starter kl 11 og jentene kl 12.15

2013-09-22 09:04:01