Hovedløpet

Flott 9.plass til Ingrid i Hovedløpet.

En glad gjeng på 18 Hordalands o- løpere og tre ledere kom fredag til Sandefjord for å delta på hovedløpet 2013.

Fredag var det prøveløp både av sprint og langløype. Det var både boligfelt og flott Vestfoldnatur. Været viste seg fra sin beste side i strålende og varm sommersol. Om kvelden var det felles middag for alle løperne og lederne på Sandefjord Videregående skole der alle var innkvartert.

Lørdag var det Sprintløp rett ved skolen. Løpet gikk i en labyrint av rekkehus og gatetun. Det var lite stigning, men finurlige veivalg som skilte klinten fra hveten. Postene stod tett som tyttebær, sa her var det om å gjøre og holde tungen rett i munnen. Velkjent Bergensvær og regn kom lørdagen, uten at det sa ut til å hjelpe så mye for Hordalandskretsen.

Løpet var lagt opp publikumsvennlig med løpere som tok runder pa Bugarden Stadion. Spenningen steg og alle publikummerne fikk med seg flotte spurtoppgjør, bade på storskjerm og på banen.

Ingunn Rognsvåg fra Fana tok en 9. plass i D16 mens Ingrid Vralstad Lovas kom pa en hederlig 15plass. karhild i D14 kom inn til 13 plass, Constance pa 22.plass. Herrene hadde ikke den store dagen. julie Roll Tornquist 24. Plass i D14.

Søndagen var det igjen en nydelig sommerdag og vi ble kjørt i buss til skogsområdet Marum rett utenfor Sandefjord, et område med mange åkre, hogstfelt, stivirvar og koller og svaberg. Arena var publikumsvennlig tillaget på et jorde med god utsikt til storskjerm og innspurt.

Hordalandskontingenten slet med a holde høy fart i et presisjonskrevende terreng. Ida Lehmann 10 plass og Julie Askeland 16.plass i D 14-16C. Ingrid fikk 9 plass og Ingunn 17 plass i D16. Kårhild 20.plass og Constance 27.plass i D 15. Markus 25. plass i H15. Sondre Damm 24 plass H 16, Knut Kyrkjebo, Viking 26 plass i H- 14.

Referent :Mette Storvestre

alt

2013-08-04 20:48:42