Fransk 5-Dagers - fyldig Vareggtropp

15 løpere fra Varegg skal de neste dagene prøve seg på orientering i både stor høyde i Pyreneene og i det mer tette terrenget nede ved Middelhavskysten ved Narbonne.

Familiene Kjærner-Semb, Haugland, Westergård (inkl de to Järlaløperne Morten og Håkon), Stuland-Larsen og  Røen skal først prøve seg på orientering i 1800 m høyde(de tre første løpene).  Terrenget er flott med god løpbarhet, fin bunn, til tider kupert der det er mye kompassløping.  

Høyden blir nok krevende!  Etter en hviledag bærer det ned til mer brennende hete ved Narbonne og Middelhavet.  Terrenget skifter og blir nok tøffere, tettere og ikke så "fløyel" som i alpeterrenget. 

I dag (lørdag) var det åpningsdistansen (Mellom) og det ble ingen helt toppresultater.  Men flere løpere fikk en god start i tøffe klasser.  Vegard (M18) fikk beste plassering med 10.plass.  Gunhild Stuland Larsen ble beste jenteløper med 12.plass i D16.  De ivrige brødrene Markus (M16) og Mathias(M12) Kjærner-Semb har skaffet seg et godt utgangspunkt for videre klatring på listene med hhv 20.pl og 18.pl i store klasser.  Kim Andre Kjenes Haugland ligger også godt an til  forbedre sin 34.pl i H16. 

Alle resultater finner dere her.

alt

Morten tester treningsterrenget like ved Font Remou.  Morten startet uken med en 6.pl, kun 1:10 bak vår andre "svenske" Håkon som sikret seg 4.plassen i H21.


2013-07-13 21:38:31