Elgdilten - dagens mann ble Oskar

Dagens mann for oss ble Oskar Røen med en sterk 3.pl i H19-20

.

Oskar slo til med et kjempeløp og sikret seg velfortjent en tredjeplass i tøft selskap på dagens langdistanse.  Han startet ut godt, men noe forsiktig.  Til 5.post bommer mange, men Oskar går stødig og klatrer fra 9.pl til 5.pl, og på det påfølgende langstrekket viser han både god fart og god teknikk og sikrer 3.pl med 2.beste strekktid.  Han er til og med oppe på en 2.pl, men så kommer noen poster med noen småsleiver og med en god avslutning sikrer han seg 3.plassen med 19 sekunder og kun 25 sek opp til 2.plassen.  Sindre hadde en heller rufsete dag i skogen, men ble nr 8.

.

.

Fighting face - gir alt i spurten!

Ragnhild og Mathias i hhv D/H11-12 imponerer nok en gang.  De sikrer seg begge 5.pl og har ikke mange minuttene frem til topp 3.  Ragnhild er stødig og har fin fart og de tre minuttene bak dagens vinner skyldes noen minuttsleiver på enkelte poser.  Mathias fortsetter å yppe seg og etter 4 poster (av 8) leder han med fattige tre sekunder.  Men så kommer dagens kjempebom på neste post der han legger igjen ca 5 minutter...og det er sure 5 minutter når han kommer i mål 3 min bak vinneren.  

Løperne våre som kjempet i VM kvalifiseringen fikk det som ventet tøft.  Håkon klarte seg riktig så bra og la beslag på 12.pl med tiden 1t 32 min på de nesten 17 km.  O-teknikken satt bra, men på løpingen taper han litt hele tiden. 17 km i varmen ble en styrkeprøve og derfor var det betryggende å se at han klatrer fra en 17.pl til 12.plassen på de siste 2-3 km.  Per Harald Havnen Johansen sliter i varmen, men kjemper seg inn til 39.pl og NiklasProfors til en 46.pl.  Kristine fikk det også tøft i varmen, men fullførte med stil til 20.plass.  Hun ser mer frem mot neste helgs NM sprint der hun skal bite bedre fra seg.

Vareggs komplette resultatliste.

Og dagens bilder viser følgende:

alt

Sindre og Oskar diskuterer ivrig dagens løp

alt

Solveig smiler godt etter at premie var sikret i N-Åpen

alt

Jan er rimelig fersk, men imponerer med stadig gode løp i vanskelig kompassterreng. 

alt     alt

Vi bor på idylliske Elverum Folkehøgskole og grilling med hele gjengen er koselig.  Da kommer dagens røverhistorier frem!

2013-05-19 20:36:08