Bergen Sprint Camp 2014

Tradisjonen tro arrangerer Varegg Bergen Sprint Camp(BSC) også i 2014. Som Vareggløper er det bare å sette av helgen 31.januar-2.februar enten som arrangør eller som løper!

Etter som sprint orientering har blitt en etablert øvelse innenfor orientering har det vist seg at trange smug og et uoversiktlig bybilde gjerne fører til spennede sprintorientering. Dette er to karaktertrekk som Bergen by absolutt innehar, så alt ligger til rette for kvalitsøkter i slutten av januar 2014. Med de nevnte smug blir sprintorientering i Bergen noe av den mer relevante treningen du kan få her til lands opp imot sprintorientering nedover på kontinentet, der ofte viktige sprintløp blir avholdt. Hovedmann bak BSC Niklas Profors har følgende å si om opplegget:

Bergen Sprint Camp 2014 består av 4 løp og 1 trening helgen 31. januar til 2. februar. Som de siste årene blir det toppkvalitet på øktene, gode sprintkart samt spennende foredrag.

I de beskjedne ordene spennede foredrag ligger det ikke mindre enn at regjernede sprintverdensmester Morten Bostrøm igjen kommer til Bergen for å berike deltakerne i BSC om alle sprintorienteringens finesser. Flere av norges beste sprintere har som vane å legge inn BSC i vintertreningen, og selvom ingen enda er påmeldt bør man nok ikke utelukke å finne en landslagsløpere på startstreken.I tilegg finner vi som alltid et assoertert utvalg av lokale løpere i alle aldre og nivå. Med andre ord er BSC noe for alle og enhver. Gratis er det også for Vareggløpere, så her er det lenger ingen rom for tvil. Påmeldingen finner du her. Innbydelsen finner du her. BSC sin hjemmeside finner du ved å følge denne linken.

/PME


 

2013-11-04 16:37:03