Vintersamling 2013

Varegg ønsker herved å invitere deg til vinterferiesamling i Barbate i Spania den 23. februar til den 3. mars.

Det blir en treningssamling som du sent kommer til å glemme og en treningssamling som skal være med å bringe oss enda nærmere toppen!

Overnatting:

Vi bor i leiligheter med 4-5 personer per leilighet. I tillegg er det full-board der vi bor, noe som innebærer at vi får servert frokost, lunsj og middag.

Vareggs krav til deg!

Aldersgrensen for Vintersamlingen er 15 år. Det betyr at du kan være med dersom du fyller 15 år i løpet av 2013. Skal man være med på samlingen forventes det også at man er med på ALLE treningsøktene der nede, det innebærer at du skal ha trent for å tåle to treninger om dagen og ikke «begynner» vintertreningen på treningssamlingen. Varegg Fleridrett velger å støtte de løperne som er ivrige og mye med på Vareggtrening. For løpere som er med på minst 2 treninger i uken støtter Varegg  50% av treningssamlingen. Da blir egenandelen på ca. 3200kr, dersom du derimot er med på mindre enn 2 treninger i uken må du betale samlingen selv (ca. 6400kr). Alle som ser på seg selv som aktuelle kandidater til treningssamlingen oppfordres også til å føre treningsdagbok (www.olt-dagbok.net) og legge til Per Harald Havnen Johansen som trener her. Det er på denne måten du kan dokumentere at DU har vært på Vareggtreninger og dermed oppfyller kravet for å få støtte til samlingen av Varegg!

Påmelding:

Påmelding via eventor http://eventor.orientering.no/Activities/Show/341

INNEN TIRSDAG 20. NOVEMBER!

KJØR HARDT, KJØR STIL!!

 

0000-00-00 00:00:00