Vareggjenter på lagbyggingssamling

I regi av HOK ble det første helga i høstferien arrangert en lagbyggingssamling for kretsens jenter fra 15-30 år. Fra Varegg stilte Johanne og Ragnhild, i tillegg var Anne og Kari med som ledere.

Turen startet med ståplasser på toget som var mer enn smekkfullt av ferieklare og høyrøstede bergensere. Vel framme på Geilo spiste vi middag på Peppes før det var filmkveld på ei av hyttene.

På lørdagen var vi først i høydeparken hvor det så ut for at Ragnhild var helt fryktløs, mens Johanne kjente nok spenningen sitre litt i kroppen. Været viste seg fra sin beste side, noe det har for vane å gjøre på riktig side av det som er den faktiske vidden er i Norge, ifølge Kari.

Senere på dagen ble det vannpolo, hvor det ble kjempet med livet som innsats. Det gikk faktisk så hardt for seg at det ble hull på ballen like etter start. Noe som lederne tok til seg. Det resulterte i en dommer på land og en i vannet.

Det var noen slitne kropper som laget taco til middag etter to gode aktivitetsøkter. I tillegg var det en bakekonkurranse og lagkonkurranse. Her ble musikkunnskaper, geografikunnskaper og diktkunnskaper satt på prøve. Viljen til å gi alt var tilstede og laget Svampebob gikk av med seieren, dette laget var Johanne på, og jenta som nesten bor i et kloster var veldig blid etter at lagseieren var i boks.

På søndag stod en tur til Birgitshovda (1173) på programmet. Vi startet friskt med å sprette opp slalombakken. Etter en seig og fin tur i det klare høstværet var det pakking og vasking før vi satte oss på toget mot Bergen igjen.

Selvfølgelig var Kari den første til å poengtere at det var finfint vær på Geilo, mens regnet slo mot rutene idet vi kom til Finse.

Vi har alle hatt en strålende helg med en kjempefin gjeng fra hele kretsen. I løpet av vinteren skal vi få til en tur til, men før det skal vi ha juleavslutning sammen.

Ragnhild slapper av der hun seiler nedover linen.

 

Johanne gjør seg klar for neste hindring.

 

Kari er dommer på land

 

Anne er dommer i vannet

 

Hele gjengen på Birgitshovda

2012-10-07 23:32:10