Vareggere videre til mellom finalen!

I tøffe kvalifiseringsheat slo flere Varegg løpere til.

Med samlingsplass dypt inne i Maridalen, var det lagt opp til tekniske krevende løyper, og høy fart. Og høy fart ble det. Per Harald slo til fra tidlig startnummer, og stupte, i ordets rette forstand, over mållinjen til ny best tid i heatet. Denne tiden skulle vise seg og holde lenge, kun per Haralds tidligere klubbkamerat i Lillomarka, Nicholas Oskarsson, klarte å snike seg foran tilslutt. Meritterte løpere som Audun Weltzien, Lars Skjeset og stig Alvestad ble gjort til statister av Varegg løperen. Om sitt eget løp hadde Per Harald og si:

"Jeg hadde fin flyt hele veien, og klarte å holde et bra tempo. Jeg har kun lagt igjen 40 sekunder ute i skogen, fordelt på fire 10 sekunds bommer, så jeg er veldig godt fornøyd."

Dagens prestasjon med 2. plass i heatet, gjør at Per Harald går ut blant de siste i morgendagens finale, en topp 10 plassering er absolutt innenfor rekkevidde. Det var også gode prestasjoner fra de andre Varegg løperne i herrenes senior klasse. Niklas og Ørjan gjorde gode løp, men det holdt dessverre ikke til en finaleplass. Petter og Jonatan hadde en tung dag på jobben, og presterte godt under par.

Vareggs dameløpere kunne ikke være noe dårligere. Best var Kari, som kvalifiserte seg med en 6. plass, snaut to og et halvt minutt bak vinneren i heatet. I Den teknisk krevende løypa ble tidligere verdensmester og årets Norges mester i sprint, Anne Margrete Hausken Nordberg, henvist til en 9. plass av Kari, som var meget godt fornøyd med sitt eget løp.
Kvalifiserte seg gjorde også Christiane. Den rutinerte Varegg løperen kvalifiserte seg oppskriftsmessig til morgen dagens finale med en solid 9.plass i heatet. Stang ut ble det for Anne og Tone, som må se morgendagens finale fra sidelinjen.

Resultatene fra dagens mellomdistanse kvalifisering finner du her(http://eventor.orientering.no/Events/Show/587).
I morgen avgjøres kampen om edelt metall både for seniorer og juniorene, hvor Varegg har gode sjanser i alle klasser, dette kan du følge live her(http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=176)


2012-09-15 00:51:53