Varegg til Topps

Det siste årets Vareggverksomhet har vært sterkt preget av "Varegg til Topps"-projektet.

VtT har som mål å tilby Vareggs unge løpere trening og konkurranser av absolut toppklasse. Samtidig skal treningsutbudet være inkluderende og tilby noe for alle.

Under hele 2012 har sprintorientering hatt ekstra fokus og vi har hatt ukentlige sprintøkter, Urb-O Cup og suksesshelgen Bergen Sprint Camp. I tillegg har vi vært mer bevisst på løping på harde underlag med testing både i Fjellveien og på bane som viktige deler av treningsarbeidet.

Når årets sprintcup startet i Loddefjord i april var spørsmålet om treningen hadde gitt resultat. Finner vi Varegg i resultatlistenes topp? Det visste seg direkte at svaret var JA med store bokstaver, og det fortsatte på samme måte både i Fyllingsdalen forrige uke og på Årstad for 2 dager siden. Varegg har hatt løpere i den absolute toppen i samtlige ungdoms-, junior- og seniorklasser, både på jente og guttesiden. Faktum er at Varegg vunnet HD16-18 og HD19 hele 10 av 12 ganger.

Det kan vi virkelig kalle Varegg til Topps!

Til helgen skal 13 Vareggløpere løpe NM Sprint i Bærum. Lørdagen starter med en knallhard kvalifiseringsrunde hvor de 10 beste i hvert heat går til finale. På ettermiddagen følger så finaler for landets beste sprintløpere. På søndagen blir det NM Stafett for juniorene. Også der stiller Varegg med sterke lag.

Varegg til Topps?

Få svaret ved å følge med på NM-sidene og i Live-senteret hele helgen.

alt

Her en noen av Vareggs flinke dameløpere!

alt

Guttene skal selvfølgelig også være med på bilde

alt

Håkon Jarvis Westergård en av favorittene i helgens NM Sprint. Her "varmer han opp" på Skansemyren onsdag kveld.alt

Kim André Haugland kommer i mål i en av onsdagens mange MiniSprint-løyper.

2012-05-31 08:36:38