Varegg i Prosesjonen

Varegg gjorde en fin figur i Prosesjonen selv om vi ikke var så mange av de ca 800 medlemmene.  

I år var det Fleridrett som var ansvarlig for fanebæringen og den lille, men svært ivrige o-gjengen gjorde en god jobb med å vise alle tilskuerne enkel by-orientering i den vandrende bjørkeskogen.  Med godt humør og upåklagelig stå-påvilje klarte de 9 Vareggkledde o-løperne + 3 smågutter fra Fotballen å markedsføre klubbens orienteringsaktivitet på en morsom måte.  Vår yngste o-løper i dag, Eirunn Nordstad Husby (10), imponerte kanskje mest med å løpe sitt o-løp mellom våre medbrakte busker stort sett hele Prosesjonen.  Gøy også at de tre unge fotballspillerne var så flinke å bidra .  Neste år må vi satse på å mobilisere enda flere av klubbens aktive utøvere.

Her er noen bilder fra dagens opptog:

alt

Den harde kjerne i arbeidstøyet sitt!

alt

Alle typer festkledde Varegger avbildet etter vel gjennomført Prosesjon.

alt

Den lille, men ekslusive gjengen på vei ut fra Torgalmenningen.  "Assaen" på fast plass med fanen.  Fanebærer er Markus Kjærner-Semb(14

)alt

Jentene var i flertall - superivrige og satte sitt preg på vår deltakelse.  Eirunn Nordstad Husby(i midten) tok nok flest poster av alle.  Imponerende innsats av 10-åringen!

alt

Vegard Wstergård(15) overtok fanebæringen etter en stund. Unguttene fikk respekt for den tunge fanebærerjobben.

alt

Gunhild Stuland Larsen holder både bjørketre og stemplingskontrollen mens Ragnhild Vrålstad Løvås er i ferd med å stemple seg inn på posten.

alt

Mor Turid Vrålstad med døtrene Ragnhild og Solveig.

2012-05-17 21:52:16