Urbo#2 Fellesstart

Da mørket senket seg i går samlet over 100 tøffe og spreke orienteringsløpere seg utenfor det nye glasspalasset i Fjellveien.

Det var duket for Urbo#2, denne gangen med fellesstart. I Bergens karakteristiske våte luft satte feltet av gårde, til og med Samnangers prins rakk starten uten større problemer. 

Sterkeste mannen i feltet viste seg å være vår helt fra dalen, unge herr Deisz. Tidligere verdensmester i sprint, Jonason ble parkert av vår egen helt. 
Blant damene var igjen Kristin best, like etter løpet ringte Svingen til frøken Rakner, og de ble begge enige om at hun skal få større motstand på Urbo#3. Vår kjære tysker sa også raskt ifra om at det skulle bli andre boller neste gang!

Der var tett mellom løperne som tok ut det siste opp den velkjente trappa mot Badstuen, og moro å følge med på for den store tilskuerskaren. Første gutteløper opp trappa var en liten pjokk fra Fana, ikke så langt bak kom storsprinteren Markus, og ikke mye lenger ned på lista finner vi lillebror Mathias. 
Ingunn Rognsvåg ble raskeste jente foran et endeløst hav med gode jenter fra Gneist. Vår egen Løvås vil nok bemerke seg bedre neste gang, sammen med dagens arrangør Gunhild.
I nybegynnnerklassen for gutter var Aune den beste, like før  eldste Thomassen og Håkon. Meget bra gutter, stå på!
I den yngste nybegynnerklassen var Haakon Fredrik best, like bak fulgte Kristoffer og Aksel. 

Arrangørgjengen har alle noen beskjeder å komme med, til ettertanke?
-H40, bør vinnes av en Vareggløper. Tren mer! Ikke følg opp barn eller bry dere om kona, kjemp for klubben deres.
-Man skal ikke se på kartet før start. Slik er det. Uansett om du er 14 eller 60. Tenk på det til neste gang.
-Kartet er fasiten. På kartet er det ingen åpning i gjerdet rundt barnehagen. Så til dere som løp gjennom. Husk teksten på kartet deres. Der står det klart og tydelig at kartet er fasiten, og at kartet skal brukes. Da ville dere løpt lovlydig rundt.


Arrangørgjengen: Merla, Tusvær og Svingen hadde laget en løype som skapte stor spredning. Løperne møtte på gaffling fra start, underveis i løypa fikke de bryne seg på både motbakker og en sommerfugl.

Etter løpet var alle velkomne til å høre på Jan sitt foredrag om GPS-analyse, her fikk alle som en nyttig informasjon og lærdom i den teknologiske verden som kan gjøre oss til bedre orienteringsløpere. Det ble også servert kveldsmat i regi av HOK. 
Foredraget var meget lærerikt, og vi håper så mange som mulig begynner å bruke denne kunnskapen aktivt. 

Resultater

2012-11-21 11:53:54