Urb-O-sesongen er igang igjen!

Resultatene er klare for første løp!

Trioen Markus, Per-Ola og Torjus var arrangører på dette første løpet. altMarkus debuterte som løypelegger, og bestod med glans. For løperne var "mye bomming" kveldens fellesnevner. Høy fart kombinert med intrikate veivalg, gjorde at mange gikk på en smell. Andre konstaterte at det var lenge siden de hadde løpt sprint, og sleit med raske retningsforandringer. Og de over 50 år hadde mest problem med dugg på brillene! 

Raskeste mann i 4 av løypene var ikke uventet Sindre. Når Sindre har dagen, er det ikke mange som han tukte hans tider. Men unge Westergård tok respektløst den siste seieren, og vendte mange eldre og rutinerte løpere ryggen. Vegard leder H-16-klassen med klubbmester Kim-Andre på 3.plass. Kristiane O. er best blant Vareggjentene i D-16-klassen på en fin 4.plass. I D-17 klassen er ikke uventet Johanne på topp. Hun har hatt en fin sprintsesong i år, og leder foran Kristin og Kari. 
Sindre har en en god ledelse sammenlagt i H-17, foran Daniel og Magnus. 
Resultatene er enda ikke helt offisielle, siden noen løpere har havnet i feil klasse. Rettinger kan sendes til [magnusrognehalland @ gmail . com]. Se resultatene her.
alt
alt
alt

0000-00-00 00:00:00