Ukas O-meny, Uke 39

Da har vi kommet til uke 39, uken som står i Stoltzekleivens tegn!

Det innebærer at de fleste har dugnadsoppgaver og jeg ber alle om å gjøre sitt ytterste for å overoppholde arrangørplanen sendt ut av Sverre. Dersom det er noen som ikke har fått oppgaver den kommende uken, eller som kan bidra mer enn hva en er satt opp på, er vi svært takknemlige for også å få beskjed om det. Det er mange arrangøroppgaver som skal løses! I så fall send en e-post til stoltzemannskap@gmail.com og angi når du evt. kan jobbe (torsdag formiddag, fredag fra 11 - 15, fredag fra 15-19, lørdag fra 08 - 13, lørdag fra 13 -19).

 

Ukens O-meny


Mandag 24. september
16.30 Oppmøte Badstuen. Først jogger vi opp til toppen av Stoltzekleiven via Skredderdalen. Når vi er kommet til toppen setter vi opp T-skjorte-teltet i målområdet (kl. 17.00). Ta med en liten sekk med en tørr trøye som du kan skifte til på toppen. Etter dette løper vi tilbake til Badstuen via Fløyen.

Tirsdag 25. september
Pokalkampfinale

Onsdag 26. september
18.00 Rolig løpetur fra Badstuen

Torsdag 27. september
Dugnad

Fredag 28. september
Stoltzekleiven Opp

Lørdag 29. september
Stoltzekleiven Opp

Søndag 30. september
Dugnad

-----------------------------------------------------------------------
Rekrutter

Onsdag 26. september
18.00 Trening med Vareggs friidrettsgruppe fra Skansemyren. Kontaktperson Svein Ove Båtnes tlf 901 14 879
Torsdag 27. september
18.00 Trening med Vareggs orienteringsgruppe fra Badstuen. Det blir en tøff treningsøkt med kart. Kontaktperson Jan Kjærner-Semb tlf 982 49 722
-----------------------------------------------------------------------

Ekstra informasjon!
-----------------------------------------------------------------------
Ønsker du å få mer trenerkompetanse?
Fra høsten 2012/vinter 2013 ønsker Norsk Orientering å tilby flere Trener-1 kurs etter den nye trenermodellen.
NOF har også ønske om å arrangere kurs i Hordaland Orienteringskrets. Dessverre har vi per idag ingen i kretsen som har kompetanse til å holde ett slikt kurs.

For å få opplæring og gjennomgang av hva det innebærer å holde ett Trener-1 kurs, holder NOF en samling på Toppidrettssenteret i Oslo den 20.-21. oktober.
Samlingen er gratis og man får god opplæring og mange nyttige tips om trening og orientering. I tillegg vil man også få noe betalt for gjennomføring av Trener-1 kurs

Om du kunne tenke deg å bli kursleder må du melde din interesse snarest til Jan (jankjarnersemb@hotmail.com). Senest onsdag 26. september
-----------------------------------------------------------------------
Siste frist for Blodslitet
Absolutt siste frist for å melde seg på Blodslitet er torsdag 27. september. Send e-post til Sverre for påmelding (sverre.ottesen@gmail.com)

Det bli tradisjonell Varegg-tur, med fly fra Flesland til Gardermoen fredag ettermiddag (flyet går kl. 17.00), transport til / fra Fredrikstad med minibuss / leiebiler,
overnatting på skole i Fredrikstad fra fredag til lørdag, og fly hjem igjen til Bergen lørdag kveld (flyet går kl. 20.15).

Alle må selv melde seg på løpet i Eventor - reiseleder bestiller overnatting.
Vanlige egenandeler: kr. 500,- for enkeltpersoner / maks. kr. 1.500,- for familier.

2012-09-24 07:18:34