Stipend til Satsingsgruppen og Håkon

Varegg orienterings satsingsgruppe og Håkon Westergård tildelt stipend fra Bergen Kommune

Vareggs juniorer har gjort seg bemerket i årets sesong og like før jul fikk klubben den hyggelige bekreftelsen på at søknad om midler til Vareggs satsingsgruppe var innvilget med kr 15.000.  Med tildelingen fulgte en oppmuntrende begrunnelse:

Bergen kommune ved Byrådsavdeling for kultur, næring, idrett og kirke innvilger søknaden med kr 15000 for inneværende år.

"Orienteringsmiljøet i Varegg har utviklet seg godt de siste årene, noe som vises gjennom resultater som blant annet NM-gull i orientering stafett, og VM -medalje til Håkon Westergaard. Bergen kommune ønsker å støtte miljøet og satsingsprosjektet som beskrives i søknaden. Det er ønskelig at midlene skal gå til å støtte opp om miljøet rundt Håkon Westergaard da han har vist en svært god utvikling de siste årene. Bergen kommune tildeler Varegg kr. 15.000,- med ønske om at midlene skal benyttes slik at satsningsgruppen kan få mulighet til å trene med Westergaard, gjennom tilrettelegging av treninger og samlinger for orienteringsgruppen der Westergaard er med og setter standarden på treningene. Vi tror dette vil løfte både Westergård og de andre orienteringsløperne i Varegg opp på et enda høyere nivå"

Og onsdag 20.des arrangerte Bergen Kommune årets stipend-og prisutdeling med Idrettsbyråd Gunnar Bakke i spissen.   Bergen Kommune arrangerte en fin seremoni og gjorde stas på både topprestasjoner og utøvere med potensiale for videre utvikling.  Håkon var en av 12 utøvere som fikk Utviklingsstipend.  "Overraskende, men selvsagt kjempegøy.  Dette er motiverende når min første seniorsesong skal forberedes", sier en glad Håkon til Redaksjonen.

alt

Håkon lengst til høyre.

alt

En fin gjeng som fikk velfortjent hyllest etter strålende innsats i NM Stafett for juniorer.

2012-12-25 22:58:04