Poengplukkere i Pokalkamp

765-490

Varegg imponerte i krevende «downhill-o» på byens solside.


De hadde så vidt kommet seg fra seiersrusen etter gull i junior-NM stafett, våre tre helter, da det tirsdag var tid for Pokalkamp i et av byens absolutt fineste terreng.

Som alltid i Åsane var det sol fra klar himmel, og med Jacob Nygaard som løypelegger lå det også en skikkelig o-teknisk stradivarius av en løype klar til hver løper.

Stigningen hadde løperne «spist» på sin ferd til startpunktet, dermed var det bare mye morsom «downhill-o» igjen av den fine tirsdagskvelden.

Dette er en øvelse som Kårhild, Ragnhild, Kasper Rønning Komnæs, Kim-Andrè, Ørjan Rykkje, Johanne og Per Ola behersker såpass bra at det holder til pallplasser i konkurranse med løpere fra hele resten av Storbergen.

Da skal en imidlertid skynde seg å legge til at resultatlistene per i dag ikke helt er til å stole på. Blant annet forteller ryktene at stortalentet Lasse Solheim noterte seg for en klar bestetid i langløypen, men det forblir en godt bevart hemmelighet inntil resultatlistene er fullstendig.

Ingen sure miner av den grunn, så lenge en får gode løyper i fint terreng. Når solen i tillegg skinner er det godt å være o-løper i Varegg-drakten.

Det har også Øyvind Macody Lund, Heidi Bjørndal og Maria Vonen skjønt, dermed ble det et aldri så lite «comeback» for den nevnte trioen blant barkebuskene på tirsdag.

Vi regner med å se dem og mange andre også på neste Pokalkamp. Men før den tid er det HOK-ranking på søndag.

Foreløpig resultatliste for Pokalkamp 3 finner du: her

764-490

0000-00-00 00:00:00