Odda 2 dagers - herlig stemning

Det var en av de yngste troppene på lenge til Odda 2 dagers, men den markerte seg med høy stemning og gode resultater.

Vi var 19 Varegger på tur til Odda i år og 12 var fra 11-16 år.   Helgens debutanter på Oddaturen var venninnene Ida Marie Lehmann og Liva Bogen Strand og de klarte seg meget bra i D13-16 N  og kunne ta med seg to flotte premier hjem til Sandviken.  Etter løpene ble de to selvsagt fort en del av den store 13-16 års gruppen(9) som hadde en lørdagskveld uten TV, PC og internett - og dermed fant de på mye annet gøy sammen, deriblant bading i en iskald elv.

Vi fikk flere gode resultater i løpet av helgen og denne gang velger vi å trekke frem Styrk Almeland Bleie i H13-14.  Han har viste bedre og bedre o-takter i hele år. I går var han 4 min bak klubbkameraten Markus Kjærner-Semb, men etter et nesten perfekt løp i dag sikret han seg en finfin seier i H13-14 med 1 min 43 sek foran Markus.

Og så må vi nevne tre løpere som vant sine klasser begge dager:

Ragnhild Vrålstad Løvås er blitt stødig i D11-12 og er blitt en hard nøtt for konkurrentene.  Søsteren Ingrid viser gang på gang at hun er kretsens beste i 15-16og i H15-16 innkasserte Vegard J Westergård to klare seire i fjellterrenget på Seljestad.

Sjekk her for alle resultater og analyse av strekktidene: Resultater

alt

Fornøyde premievinnere på lørdag

alt

Kristian Fredrik fikk det bra til på søndagens løp.

alt

Mathias kjemper med to Gularløpere i søndagens løp - og klarer en superbra 2.plass - kun 14 sek fra seieren!

alt

Tøffe gutter tøffer seg ekstra i det iskalde vannet!  Vegard badet også, men har var inne til oppvarming da bildet ble tatt.

alt

Og like tøffe jenter fryder seg i det forfriskende elvevannet. Ingris badet også, men hun var uheldigvis ikke med på bildet.

Og her har vi søndagens gladeste vinner, Styrk:

2012-08-19 21:55:05