O-Festivalen - sterke juniorresultater

På de to første dagene har vi hentet hjem 2 tredjeplasser  med hele norgeseliten på plass.

Skadeforfulgte Torjus Raa imponerte i sitt nasjonale comeback og spurtet inn til sin beste juniorplassering da han knallet til med en 3.plass på gårsdagens Sprint, kun sekundet fra 2.plassen.  Torjus klarte å holde høy fart og behersket den litt spesielle sprinten uten å bli lurt i den krevende småtette bjørkeskogen og med lure veivalg innimellom hyttene.    Kristine Fjellanger befestet sin posisjon som en topp 10 løper blant D19-20 løperne med en 9.pl der hun ikke var helt fornøyd med fart og o-teknikk.  Og så trekker vi frem Markus Kjærner-Semb som gjorde sine saker riktig så bra med en 8.pl i den store H14 klassen.  Og Stødige Kårhild Nordstad Husby fornektet seg ikke: hun kjemper helt i toppen i D14 og sikret seg 9.pl kun 3 min bak vinneren.

På dagens Langdistanse  var det vårens gjennombruddsmann Sindre Østgulen Deisz  som nok en gang viste styrke og styrte inn til en sterk 3.plass, også han sekundet bak 2.plassen.   I den 9,5 km lange løypen ledet han midtveis, men på 9.post ryker 1 min 40 sek og når det ble noen småsleiver i skrålien  inn til mål skal han være fornøyd med 3.pl.  Terrenget er typisk fjellterreng der tempoet må holdes helt  i yttergrensen - dette behersket Sindre bra.

Og så må  vi også trekke frem 20 åringen Håkon J. Westergård  som i Järladrakt sikret seg helgens andre 2.plass bak umuiige Eskil Kinneberg.  Han er klar til VM junior!

Ingrid Vrålstad Løvås  i D15-16 viser stadig fremgang og dagens 5.plass er kanskje det beste hun har fått til i nasjonal konkurranse.  I dag satt o-teknikken veldig bra og med god fart så var det en veldig fornøyd løper vi møtte i målområdet.

Og vi avslutter kveldens reportasje med å trekke frem evigunge Anne Westergård som to dager på rad har slått råsterke Mette Rogne.  Vi er spente på om Anne klarer trippelen.   Og helt til slutt: Inger Bjerga  (nybegynnermor til Mathias og Markus) slo i dag til med karrierebeste da hun strålende fornøyd  sikret seg 8.plassen i D17C til odel og eie.

Noen bilder:

alt

Torjus sprinter i mål med høy fart!

alt

Sindre med en god Langdistanse uken før han reiser til EYOC  i Frankrike.

alt

Kristine Fjellanger  har løpt inn to 9.plasser hittil.

alt

Mathias Kjærner-Semb har hatt en finfin utvikling i vår og løper nå C-løypene helt alene.  

alt

Lovende Ragnhild Vrålstad Løvås i D11-12 har funnet flyten og kasserte  inn en flott 13.pl blant 75 startende.

2012-06-23 20:55:39