Nordic Military Championships

Per Harald er vel hjemme fra NMC 2012 og er godt fornøyd med innsatsen i det raske "rett på terrenget".  På Langdistansen fikk han en tøff start.

Per Harald gikk på en lei 2 min 30 bom og fikk dermed en tøff start på den 12,3 km lange løypen.  Han jobbet seg imidelrtid møysommelig tilbake, men klarte aldri å komme høyere enn 9.plass.  Per Harald er sterk og avslutningen bør han dog være fornøyd med.

Stafetten løp Per Harald den vanskelige startetappen.  Også på stafetten slet han på 1.post og kom 2 min på etterskudd.  Men nok en gang jobbet han seg inn i løpet og vekslet på 4.plass kun minuttet bak teten og 44 sekunder bak Finland som til slutt vant stafetten.

Representasjonen ga mersmak og Redaksjonen vet at Per Harald satser hardt på en god vintertrening slik at han skal kunne klatre enda nærmere Norgestoppen.  Vi gleder oss til å følge med friskusen.