NM Mellomdistanse

IMG_3950-skjert-470

Varegg tok metall av edleste sort på NM mellomdistanse.

Etter en godt overstodt dag med mellomkvallik for Varegg sine senior løpere, og en vell benyttet restitusjonsdag for juniorene var det klart for NM mellomdistanse. Varegg løperne viste tidelig sin dominans. Både Håkon og Torjus lå lenge på resultatlistens øverste del, men det var Håkon som utpekte seg mest ved å stikke av med gullmedaljen. ”Jeg løp med god kontroll o-teknisk”.

Som den første startende i H19-20 satt Håkon fort standeren med å slå den stipulerte vinnertiden med 13 sekunder, han fullførte også suverent ved å slå andremann, Mathias Stensland Lillevold med hele 43 sekunder. Etter en god stund kom Sindre Deisz sammen med resten av de topplistede løperne i den knallharde H17-18 klassen. Sindre lå lenge likt med Torjus, men klarte til sist å kapre en god 7. plass, med Torjus Raa rett bak på listen med en 10. plass.

En god 10. plass ble det også på Kristine Fjellanger i klassen D19-20, som i den klassen også holdt til en fin premieplass.

Varegg hadde også tre seniorløpere som hadde nådd gårsdagens mål i å kvalifisere seg til mellomdistanse finalen. Sjefen sjølv, Per Harald Havnen Johansen, som hadde knust til med en 2. plass i kvalifiseringen, løp in til en 24. plass i eliteklassen H21. Nesten parallelt med han, var Kari Svingheim i D21 med en 26 plass, rett foran Christiane Trösse på en 31. plass.

Fullstendige resultatlister finner du her: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=588&groupBy=EventClass

HkonJarvisWestergaard-470

2012-09-17 17:06:52