Kristine og Morten tok første stikk

 

urbocup_topp_s_s

Fjellanger og Jarvis Westergård best i årets første Urb-o Cup.

Det var perfekte rammer rundt årets første og sesongens femte Urb-o Cup løp. Med TIF Viking i arrangørrollen var det o-løpernes tur til å innta samme arena som Sting, Clapton, Springsteen og Kayne West, for å nevne noen.

Med andre ord var det området rundt Koengen og Festningen som var stedet for årets første kappestrid i trange gater og smug.

I løypene, som Trygve Buanes hadde regien for, måtte en være minst like god med kartet som Eric Clapton er med gitaren for å finne rytmen mellom løpsfart og kartlesningsfrekvens.

Med tøff konkurranse og gjesteløpere helt fra Sverige var det også mye prestisje på spill.

Til tross for at bergensregnet de to siste dagene la ekstra press på dem klarte hjemmefavorittene, Kristine Fjellanger og Morten Jarvis Westergård, å holde unna til seier i de to hovedklassene.

Kristine begynner etter hvert å bli en «återvinnare» som de ville sagt i vårt østre naboland. Og Morten, som for tiden bare er hjemme på juleferie fra studier nettopp i det fjerne Østen, viste med dagens løp at juleferien i Bergen har løftet ham nye hakk på orienteringshimmelen.

Yngste bla’ Westergård, Vegard, gjorde også en god prestasjon i dag, og var ubeskjeden nok til å løpe inn som tredjemann i løypen. Det var bare Gneist-løper Magne Knudsen som klarte å presse seg inn mellom de to brødrene fra Hødden.

Dermed ble den svenske SM-medaljøren i juniorklassen fra 2011, Göran Winblad fra Rehns BK, henvist til tredjeplass i seniorklassen, med dagens 4. beste tid.

Han kan imidlertid trøste seg med at han ble beste svenske løper.

Om resten av dagens tresifrede antall løpere finner trøst i resultatlistene skal være usagt, men dere finner dem i hvert fall: her

Strekktider: her

Løypene finner du her: lang og kort

Trøyepoeng for tirsdagens femte løp i Urbo- Cup 2011/2012 finner du: her

Resultatene for trøyekampen sammenlagt etter 5 løp i Urb-o Cup finner du: her

24. januar er neste løp i Urb-o Cup. Dette er en perfekt anledening til å få en gjennomkjøring og generalprøve før Bergen Sprint Camp som går av stabelen 27. - 29. januar.

Frem til den tid er det mye artig trening som skal gjennomføres.

Kommentarer/korreksjoner til resultatene kan sendes til: ivar7haugen at gmail.com

2012-01-22 17:41:08