Kristine leder før finalen

IMG_7218-250

Strålende lørdag, både sportslig og arrangementsmessig, under Bergen Sprint Camp.

Sprintløp midt på Vågsallmenning, med start på Strandkaien og strekk over bybanetraseen er ikke hverdagskost. Men det er heller ikke hver dag den ypperste norgeseliten på sprint er på besøk i byen mellom de syv fjell.

Dyktige gjester blir servert utfordrende løyper og god opplegg av arrangørene i Varegg. Men løperne i den blå-gule drakten står ikke med luen i hånden.

Hjemmebanefordel og lokalkjennskap til tross, det er mer enn en Varegg-løper som har vokst noen centimeter etter dagens to konkurranser under Bergen Sprint Camp.

Kristine, som leder dameklassen sammenlagt etter tre solide løp så langt i helgen, er lettest å nevne.  Men Sindre, Johanne, Christiane, Vegard og Torjus også gjort bra i fra seg.

Det samme gjelder Varegg-trioen i eksil, Linn Kristine, Håkon og Morten. At de løper i «feil» klubbdrakt for en kortere periode får vi se stort på.

I morgen får vi imidlertid se hvem som stikker av med seieren i Bergen Sprint Camp. Det avgjøres med puljestart fra Festningen fra klokken 09.30.

IMG_7219-250

Kristine og Morten er å finne i A-finale, og er dermed med i kampen om seieren.

Mer informasjon finner på hjemmesiden til Bergen Sprint Camp: her

2012-01-29 15:10:39