Kristine klinket til under Bergen Sprint Camp

DSC_9789_s-250

Løp inn til andreplass i konkurranse mot Norges beste.

Under helgens Bergen Sprint Camp var det solide prestasjoner fra Varegg over hele linjen, fra arrangørstaben (ingen nevnt ingen glemt) via rekrutter til eliteløpere.

Blant de sistnevnte er det noen som stikker seg ut og bør nevnes, kanskje også i kursiv.

Helgens navn i Varegg Fleridrett er definitivt Kristine Fjellanger.

I løpet av de tre første delkonkurransene hadde hun skaffet seg sammenlagtledelse, og plass i A-finalen foran søndagens avslutning.

Ved siden av løpere med flust av representasjonsoppgaver på samvittigheten holdt Kristine hodet kaldt og beina varme i den krevende finaleløypen.

Som belønningen og bevis på den sterke innsatsen i helgen fikk hun andreplass, bak juniorlandslagsløper Ingjerd Myhre, og 2 000 kroner. Men viktigst av alt er nok likevel nyvunnet selvtillit og tro på at det er mulig å hamle opp med hvem det måtte være.

En skal ikke fraskrive seg hjemmebanefordelen til Kristine og resten av de lokale løperne denne helgen, men samtidig er det en god egenskap å ta vare på de sjansene en får.

Kristine tok for seg og ble belønnet for det.

Ellers var brødrene Westergård oppe og smakte litt på nivået til Norges beste sprintere i helgen. Kapasitet og ferdighet er absolutt tilstede, men erfaring, stabilitet og rutine mangler ennå for unggutta.

Kapasitet har også yngste bla’ Westergård, Christiane, Johanne, Sindre og Torjus, og det ga betalt i gode resultater i helgen.

Godt resultat fikk også Niklas, som har vært en viktig del av drivverket, som har gjort at maskineriet Bergen Sprint Camp har gått rundt.

Nå er 2012 utgaven vel i havn, og forhåndsambisjonen om å bli kåret til Årets arrangement under O-galla 2012 bør absolutt være innenfor rekkevidde.

Vær, kart, løyper, terreng og løpere av ypperste klasse.

Hjemmesiden til arrangementet finner du: her

DSC_9706_s-250

2012-01-31 08:40:06