Knusende overlegen Knudsen

Bilde0021-250

Erlend klart best på tirsdagens Urb-o. Johanne vant dameklassen.

Tirsdag var det Urb-o med T&IF Viking som arrangør fra Christie Krybbe skole.

- Jeg har lagt vekt på at løypene skal ha noen veivalg, kombinert med noen krevende partier, uttaler den unge løypeleggeren Camilla Vikingsen til varegg.no.

En som tydeligvis fant de beste veivalgene, og holdt stø kurs gjennom de trange smugene i siste del av løypen, var Varegg-løper og Urb-o spesialist Erlend Moster Knudsen.

Han ble klokket inn til drøye 12 minutter på den 2 kilometer lange løypen, og var med det nesten ett minutt foran nummer to (etter)navnebror Magne Knudsen fra Gneist.

Bak Knudsen fra bydelsklubben i sør var det tettere, men løpende arrangør Trygve Buanes stakk av med den siste plassen på pallen, foran Per Ola Ottesen.

Ottesen hadde sannsynligvis lagt for mye i løpeturen rundt Ortuvannet i gymtimen i formiddagstimene til å knipe småsekundene opp til fysiker Buanes.

I dameklassen var det Johanne Rakner som fikk fysikk og teknikk til å stemme best, og dermed kunne notere seg for seier.

Varegg-junioren vant klart foran Ann-Elin Bendiksen og Elise Rognsvåg, begge med klubbadresse Fana.

Ungdomsklassene ble vunnet av Olav Ekrheim og Ingrid Vrålstad Løvås, fra henholdsvis Fana og Varegg.

Både Ekrheim og Løvås viste god marsform ved å løpe inn til nest beste tid i løypen. Bare de to vinnerne, Knudsen og Rakner, var kjappere enn de to ungdommene.

Fullstendige resultater finner du: her

Trøyekampens resultater finner du: her

Kartene med løyper finner du i Vareggs kartarkiv: her

Urb-o Cup sidene, med samtlige resultater fra sesongens Urb-o løp finner du: her

Neste, og siste, Urb-o Cup løp går tirsdag 20. mars. Da er det Team Ottesen fra Fyllingen, med Per Ola i spissen, som legger løypene til en fellesstart av beste merke.

Følg med på varegg.no for oppdateringer om dette og annet.

Glade løpere og arrangører under tirsdagens Urb-o. Dessverre løp vinneren, Erlend Moster Knudsen, for fort til å bli fanget opp av fotografen.

Bilde0019-250

Bilde0020-490

Bilde0038-250

 

Bilde0040-250

2012-04-13 17:02:40