Kårhild med strålende 5. plass

altKårhild Husby Nordstad slo til med en fantastisk 5. plass i D14 på Langdistansen i Hovedløpet for yngre.

Kårhild hentet frem sitt beste da det virkelig gjaldt og kjempet seg inn til 5.pl på søndagens Langdistanse over 4km med 14 poster.  Kårhild har utviklet seg til å bli stødig o-teknisk og kombinert med ståpåvilje jaget hun på slik at hun bare var minuttet fra bronse.  Kårhils startet forsiktig og lå på 12.pl etter 1,1 km, men på 3 km og publikumspost hadde hun klatret til 6.pl og på den siste sløyfer klarte hun å presse seg ytterligere en plass frem.  Et klokt disponert løp!

Men hun var ikke alene om god innsats i det raske fjellterrenget som passet våre løpere bra.

Vegard var godt fornøyd med sin 9.plass i den  6,7km lange løype der 19 poster skulle prikkes inn.  O-teknikken satt bra og løpsformen var ikke verst, men konkurrentene ble for raske i fjellterrenget.

Markus fulgte opp sin sensasjonelle innsats fra sprinten med å yppe seg i teten helt frem til 3.siste post.  Etter 1 km var han på 4.pl, kun 11 sek bak leder, og på 3,1 km besatte han 6.plassen kun 1.39 min bak lederen.  Men på den siste sløyfen la han igjen ca 3 min og røk bakover til 10.plass.  Men Markus har vist at det er fullt mulig å hevde seg helt i toppen, og det skal bli spennende å følge friskusen videre i høst.

Og til slutt må vi for alle del nevne vår ferskeste ungdom, Kasper Rønning Komnæs.  I H13-16 C som ikke er mesterskapsklasse, men som er en løype tilpasset de ferske o-løperne viste Kasper at han langt på vei har knekket o-koden.  Han klarte alle postene bra unntatt en, og var kun 48 sek fra seieren, og irriterende 3 sekunder fra 2.plassen.  Men en tredjeplass i konkurranse med 17 andre konkurrenter skal han være meget fornøyd med.

Ellers plasserte våre løpere seg slik:

Ingrid er som vanlig stødig og kjempet seg inn til en finfin 15.pl i D15.

Styrk almeland Bleie: 21.pl i H14 - et av mine beste løp utbrøt Styrk etter målpassering!  Kun en bom som "ødela"

Gunhild Stuland Larsen: 25.pl i D14 - hun var godt fornøyd, men skal trene mer slik at farten kan holdes lenger

Constance Storvestre: Var fornøyd med gjennomføringen, men det ble litt for mange småbommer

Kim-André Kjenes Haugland: 35.pl i H15 - var sånn passe fornøyd siden det ble litt for mange småbommer

Rasmus Vonen: 52.pl i H16 - det ble for mye bomming og med manglende løpstrening ble løypen etterhvert tung for det skadeforfulgte løpstalentet.  Men han "eide" spurten ved passering og inn til mål!

Kristiane Ottesen: 54.pl i D16 - det ble noen storbommer og så ble det fryktelig tungt etterhvert. Men blide Kristiane glemte fort løpet siden den spennende Hovedlandsleiren frem til onsdag skulle begynne.

Noen bilder:

alt

Markus gir alt i innspurten!

alt

Constance i fint driv inn mot publikumsposten.

alt

Vegard måtte kjempe hardt for 9.plassen!

alt

Gunhild med mye bra løping på langdistansen

alt

Styrk har vist imponerende fremgang i helgen - her spurter han i mål.

alt

Kim stempler kjapt på sisteposten

alt

Kasper gratuleres av kameratene Markus og Vegard - strålende debut !

2012-08-08 06:18:25